HCL.HR

No Mario’s Sky je No Man’s Sky u kojem znate kako izgleda vaš lik

Juraj Bevandić 31.08.2016.   •   6 komentara


Na trideset i šestom Ludum Dare Jamu ekipa je opet smislila i na brzaka složila hrpu zabavnih i zanimljivih igara, a posebnu pažnju publike zaokupio je naslov No Mario’s Sky.

no-mario-sky

Ludum Dare je gaming okupljanje na kojem se developeri različitih iskustva sastaju i imaju 72 sata za napraviti sasvim novu i originalnu igru. Originalnost je ponekad upitna u toj računici, ali svaki se puta pojavi nekoliko dragulja koji nasmiju ili zaintrigiraju publiku. Na trideset i šestom okupljanju održanom prošlog vikenda igračima je za oko zapeo misteriozni naslov No Mario’s Sky.

No Mario’s Sky je proceduralno generirani, navodno beskonačni svijet puno šarolike flore i faune, sa tisućama varijacija Goomba bića, „originalnom“ glazbom, „autentičnom“ fizikom i dubokom porukom o interplanetarnom kolonijalizmu. Igra navodno ima i „Muscle Toad“, no nitko još nije otkrio što je to, pa igrači zajedno istražuju svemir ne bi li otkrili misterij. Nije potvrđeno mogu li se igrači susresti, ali možemo pretpostaviti da su šanse za to nevjerojatno male.

Dobro nismo blesavi, kužimo foru i uzore, a nadamo se samo kako Nintendo neće ukloniti igru s interneta kako oni to inače vole učiniti. Kao što bi bilo za očekivati No Mario’s Sky je pun bugova, nije najkvalitetniji platformer ikada i možda ima nešto manje impresivnu proceduralnu generaciju nego No Man’s Sky. Svejedno čini se kao da bi moglo biti zabavno na desetak minuta, a igra je i službeno dostupna za skinuti na Ludum Dare stranici.

Da čujemo, kome vi dajete svoj glas u velikom okršaju za najbolju igru 2016.: No Man’s Sky ili No Mario’s Sky?

Označeno sa:

Komentari (6)

  • IAmTheGamer

    31.08.2016 - 19:07

    No Mario’s Sky je bolje. I jos besplatno.

  • DULE DL

    31.08.2016 - 19:29

    Svemu dode kraj . Nestat ce nms u vidu magle kao i ćokograd uhvati lešnik igrica. I cokoladno mleko s okusom lešnika. Zamijenilo se mleko s lorealom elseve.

    • DULE DL

      @DULE DL, 01.09.2016 - 10:11

      A jes nam dugo itrajo taj loreal. Vratilo se mleko s okusom lešnika i igrajuci bradonja. Mozemo se samo nadati da se nms nikad nece vratiti. Ali tko zivi u nadi obicno umire u oćaju…

  • CoolBroCool

    31.08.2016 - 20:30

    No Mario’s Sky

  • Anomaly

    01.09.2016 - 01:17

    Strpi se još malo. Nestao je Pokemon, nestaće i No Man’s Sky. Život ide dalje.

    • Anomaly

      @Anomaly, 01.09.2016 - 22:09

      Eto vidiš. Ja sam im zaboravio puni naziv ali još uvek mi se motaju po glavi. Još samo malo i zaboraviću ih skroz na skroz.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?