HCL.HR

Na internetu procurio Spider-Man: No Way Home trailer

Lovro Maroševac 23.08.2021.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije


Nedovršena najava trećeg MCU-ovog Spider-Man filma procurila je na internetu par dana prije službenog predstavljanja.

Kakav početak tjedna! Iako je prvi prikaz Spider-Man: No Way Homea trebao biti prikazan u nadolazećim danima, netko je ipak odlučio okušati svoju sreću, pustivši ga u javnost prije službenog otkrivenja.

Nije Tom Holland, ako ste pomislili.

Inače je najava filma bila u planu biti predstavljena na Sonyjevoj konferenciji tijekom ovotjednog Cinemacona, no netko je imao drugu ideju.

Sony se trenutno bori sa svima koji taj trailer imaju na svojim kanalima, pokušavajući ih maknuti, ali u trenutku pisanja ove vijesti i dalje ga se može pronaći na YouTubeu. Video prikazuje neku osobu kako mobitelom snima nedovršeni trailer u kojem je, prema svemu sudeći, otkrivena prva trećina filma. Iz najave se mogu prepoznati Peter Parker, njegovi prijatelji, Doctor Strange i jedan negativac. Da stvar bude bolja, na Twitteru kolaju i fotografije glavnih antagonista.

Ako baš želite pronaći navedene materijale – znate gdje tražiti. No, s obzirom da službeni trailer stiže uskoro, mi vam ne želimo servirati snimke snimljene kamerom krumpir-kvalitete.

Radnja ovog filma odvija se odmah nakon Spider-Man: Far From Homea, gdje se na kraju filma otkrilo da je Peter Parker Spider-Man. No Way Home istražit će kako se Peter nosi s novonastalom situacijom, a u tome će mu pomoći Doctor Strange. Glumac Alfred Molina potvrdio je da se vraća kao Doc Ock, a očekuju se još Electro (Jamie Foxx) i Green Goblin (Willem Dafoe). Neki čak predviđaju i povratak bivših Spider-Man glumaca, konkretno Tobeyja Maguirea i Andrewa Garfielda.

Ozbiljan je ovo Sonyjev propust i nije jasno kako im se to moglo dogoditi, doslovno dan-dva prije službenog predstavljanja. Spider-Man: No Way Home jedan je od najiščekivanijih filmova godine. Ako ne bude odgode, isti bismo trebali gledati u kinima u 12. mjesecu.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?