HCL.HR

Noć vještica i ove godine stiže u League of Legends

Stjepan Fikter 27.10.2014.   •   0 komentara


League of Legends pridružio se igrama koje obilježavaju Halloween pa su igračima sada dostupni Harrowing skinovi te Hexakill mod na Twisted Treelineu.

Obilježavanje tematskih događaja u video igrama nije ništa novo, a League of Legends i ove godine nastavlja sa svojim događajem naziva The Harrowing. Uz već standardne tematske skinove povezane s Halloweenom, Riot je pripremio i Hexakill mod u kojem igra šest protiv šest igrača na mapi Twisted Treeline, inače rezerviranoj za borbu između dva tima po tri igrača. Osim duplo većeg broja heroja koji će se sukobiti, dobivat će se više zlata te iskustva, a kontroliranjem oltara, minioni će također dobiti buffove uz igrače. Isto tako, tri pobjede u ovome modu za nagradu donose prigodnu Mark of the Betrayer ikonu.

Od skinova, predstavljena su dva nova – Ravenborn LeBlanc i Underworld Wukong, dok se stari Harrowing skinovi ponovno vraćaju. Pripremljeni su i različiti popusti, kako na pojedinačne tako i na pakete skinova. Harrowing traje do 4. studenog, stoga ima još vremena za uloviti jedan ili više skinova koji vam zapnu za oko.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?