HCL.HR

Dva su Hrvata među 10 najtraženijih nogometaša u Football Manager 2023

Zoran Žalac 21.03.2023.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Igrači Football Managera u drugoj polovici aktualne sezone najviše angažiraju nogometaše iz Engleske i Hrvatske.

Razvojni studio Sports Interactive podijelio je zanimljivu statistiku vezanu uz svoju igru Football Manager 2023. Otkrili su tako koje nogometaše igrači najviše traže u aktualnoj igri, odnosno dovode u svoje timove.

Nakon ažuriranja baze podataka za drugu polovicu tekuće sezone, igrači na PC-ju i Macu pretežno su se zainteresirali za britanske, ali i hrvatske talente. Na listi deset najtraženijih i najčešće angažiranih nogometaša u Football Manageru 2023 tako su ušli RB Leipzigov Joško Gvardiol (na 3. mjestu) te GNK Dinamov Josip Šutalo (na 7. mjestu).

Po listi je očito da virtualni menadžeri pretežno dogovaraju transfere mladih nogometaša koji ne igraju u najbogatijim klubovima. Upravo zbog toga na ovoj listi nisu nogometaši poput Haalanda i Mbappea.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • mamojebac

    21.03.2023 - 19:35

    Kad se sjetim srednje škole.. svaka bilježnica mi je imala po nekoliko ispisanih listova potencijalnih transfera sto igrača, sto trenera heh ostatak bilježnice su bile taktike hahah

  • SanKa

    22.03.2023 - 11:49

    ko je ovaj prvi bogati

  • Sokre38

    24.03.2023 - 07:37

    Hah, ja igram FM 2006 i odma kupujem Balea iz Southampton, Modrića i Pijacu iz Dinama i Pione Sista iz Midtjyllanda te Krist Ajera iz Celtica i da vidiš kume taktike, igre i trofeja. Jbt najjači sam, najjakijiiii

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?