HCL.HR

Nordeus poziva developere na veliko natjecanje u izradi video igara

ToxarE 28.10.2014.   •   2 komentara


Veliki regionalni game developer i izdavač Nordeus organizira novo natjecanje u razvoju videoigara u Beogradu, ovaj put uz nagradni fond u iznosu od ukupno 10 000 eura.

Tvorci iznimno popularne online sportske igre Top Eleven – Be a Football Manager, beogradski game developer i izdavač Nordeus, nastavlja svoj serijal natjecanja u razvoju video igara poznat pod nazivom Nordeus Hackathon.

Novi game jam održat će se u prostorijama studija sâmog organizatora u Beogradu i to 13. prosinca, a radi se o zaista odličnoj prilici za mlade razvojne timove iz regije, jer osim novih iskustva i poznanstva iza svega stoji i nagradni fond u vrijednosti od čak 10 000 eura. Također, odabranim timovima bit će plaćeni troškovi puta i smještaja u Beogradu, a tijekom sâmog natjecanja bit će im osigurana i sva potrebna oprema i softver.

“Nordues Hackathon se kroz godine formirao u najrelevantnije natjecanje ove vrste kako u regiji tako i u ovom dijelu Europe. Od timova se očekuje da se naoružaju znanjem, kreativnošću i snalažljivošću jer će ovo izazovno 24 satno natjecanje tražiti od njih da pruže ono najbolje od sebe, ali i da se dobro zabave tijekom njegova trajanja.”, stoji u službenoj objavi za novinare.

“Ove godine očekujemo mnogo svježih ideja i zanimljivih pristupa razvoju video igara, ali prvenstveno nam je cilj da unutar 24 sata trajanja Nordeus Hackathona dobijemo interesantne proizvode na koje svi zajedno možemo biti ponosni.”, rekao je Milan Đukić, PR manager Nordeusa.

Prijave za četvrti Nordeus Hackathon otvorene su i mogu se obaviti isključivo putem službene internet stranice natjecanja. Rok za prijave je 24. studeni, a nakon prijave natjecatelji prolaze kroz selekcijski proces od strane stručnog tima Nordeusa kako bi se za finalno natjecanje izabrali samo oni najbolji.

Komentari (2)

  • punker

    29.10.2014 - 06:57

    evo letim:)

  • DjokaBA

    29.10.2014 - 08:16

    fenomenalno je, preporucujem svima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?