HCL.HR

Nova BloodRayne u rukama tvoraca BlazBlua i Persona Arene

Patrik1717 18.04.2014.   •   2 komentara


Idućeg tjedna slijedi nam otkrivanje nove BloodRayne igre u režiji razvojnog tima Arc System Works koji stoji iza istaknutih borilačkih igara BlazBlue i Guilty Gear serijala.

Sisata vampirica Rayne posljednji put haračila je 2011. godine u nadasve neuspješnom digitalnom naslovu BloodRayne: Betrayal pa je potom ponovno pala u zaborav. Iz njega će je pokušati izbaviti razvojni tim Arc System Works, zaslužan za tabačine kao što su BlazBlue, Guilty Gear i Persona Arena. Dotični developer najavio je na svojoj službenoj stranici otkrivanje nove BloodRayne igre za 23. travanj – i to je zasad sve što znamo.

Moguće je da nas čeka borilačka igra, s obzirom da se spomenuti studio najčešće drži tog žanra. Ipak, nisu im stranici ni izleti u akcijske igre i sidescroller pucačine jer su između ostaloga radili i na spin-offu Contra serijala. Jedno je pak sasvim izgledno – nova BloodRayne bit će 2D igra, i vrlo vjerojatno izvan kanona samog serijala.

Komentari (2)

  • snooker

    18.04.2014 - 18:20

    Ako će biti 2D biti će neuspješna i pasti će u zaborav kao i ta prethodna Betrayal

  • IaMarmageddoN

    19.04.2014 - 13:58

    Vidim naslov da stiže nova BloodRayne- mislim si odlično… Pročitam da je 2D, kažem u k…! Ma, koja glupost! Kakav prokleti 2D oni sada rade od takve igretine? Jedna od najboljih vampirskih igara ikada a sada od toga rade nebulozu!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!