HCL.HR

Nova cijena i trailer za Sly Cooper: Thieves in Time

Christian Obadić 11.01.2013.   •   4 komentara


Sony je iznenada spustio cijenu za PS3 i Vita verziju nadolazeće igre Sly Cooper: Thieves in Time, a usput je najavljen demo te objavljen novi trailer.

Sony je ugodno iznenadio mnoge kada je u srijedu objavio nove cijene za obje verzije najnovije avanture najdražeg nam rakuna. Naime, umjesto cijene od $59.99 za PS3 verziju i $39.99 za Vita verziju, Sly Cooper: Thieves in Time će vas koštati samo $39.99 ako ga želite zaigrati na PS3-u dok ćete za Vita izdanje trebati iskeširati $29.99. Naravno, igra unatoč novoj cijeni još uvijek podržava Cross-buy – što znači da kupnja verzije za PS3 dolazi s kodom za besplatnu Vita verziju.

Također je najavljen novi demo, koji će biti dostupan 22. siječnja za korisnike PlayStation Plus usluge, a tjedan dana kasnije, 29. siječnja, i svim ostalim korisnicima. Demo će biti dostupan za obje konzole.

Na kraju, objavljen je i novi trailer kojeg možete pogledati u nastavku. U traileru je prikazan prvi nivo igre, feudalni Japan te 6 koraka dobro osmišljene pljačke – koncept koji je veteranima serijala već dobro poznat. Osim toga, imamo priliku vidjeti i prvog bossa – tigra El Jefea kojemu glas posuđuje Nolan North.

Sly Cooper: Thieves in Time izlazi 27. ožujka, a valja li igra pod palicom novog developera ili je ipak izgubila svoj šarm, moći ćete pročitati u HCL recenziji.

Komentari (4)

  • blizanac1983

    11.01.2013 - 20:15

    kupujem odmah…

  • Captain Crash

    11.01.2013 - 20:52

    sjecam se kad sam iz znatizelje kupio honor among the thiefs za ps2…nisam pozalio xd

  • mickolopi

    11.01.2013 - 21:29

    Mene zanima jel u Americi izlazi 5-og februara kao sto pise na wiki, ign itd… ovo ce biti kvalitetan naslov rekao bih po ovom trejleru, dosta humora, igrackica koje Bentley, itd, itd, ne vjerujem da ce izgubiti onaj sarm i ako je drugi tim…

    • Twisted

      @mickolopi, 11.01.2013 - 22:29

      da, u SAD-u izlazi za manje od mjesec dana, a mi cemo se jos nacekati 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?