HCL.HR

Nova Horizon igra istovremeno stiže na PC i PlayStation i nije ono čemu se itko nadao

Zoran Žalac 06.06.2024.   •   4 komentara


Sudeći po glasinama iz pouzdanog izvora, sutra nam slijedi najava igre LEGO Horizon koja će istovremeno izaći za PlayStation 5 te PC platformu.

Pored izgledne prerade Horizon Zero Dawna i MMO igre u svijetu Horizona stiže nam još nešto – kockasta Aloy! Pouzdani izvor navodi kako je u pripremi LEGO Horizon, i tu se ne radi o setu LEGO kockica na temu Horizona nego o novoj videoigri koja će biti najavljena sutra na Summer Game Festu.

Navodno će to biti akcijska avantura koja će se moći igrati samostalno ili kooperativno, a bit će lansirana za PlayStation 5 i PC. Također se navodi kako će igra imati istovremeno lansiranje na obje platforme, s mogućnošću cross-playa, a narudžbe će biti otvorene odmah nakon najave.

Iako LEGO Horizon vjerojatno nije igra koju ste očekivali vidjeti, to zapravo neće biti prvi put da Sonyjeva franšiza ima kolaboraciju s tvrtkom LEGO. Prije dvije godine smo tako imali LEGO Tallneck set koji se prodavao po cijeni od 90 eura. Horizon je pritom samo jedna u dugom nizu franšiza koji su dobili svoje LEGO igre, uključujući franšize kao što su Star Wars, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean, Batman, Harry Potter,  Lord of the Rings, Avengers, Jurassic World i druge.

Komentari (4)

  • Nemanjazzz

    06.06.2024 - 17:20

    Postovanje za HCL sto dobijes dovoljno informacija o vesti a da ne moras da ulazis u clanak. U ovom slucaju naslov i slika bili dovoljni.

  • Djelo_Jerboa

    06.06.2024 - 21:49

    Ova bolje izgleda ovakva kockasta nego u originalu.

  • Daky_13

    07.06.2024 - 10:56

    Dali ove lego igre konzumiraju i odrasli?

    • kebbab

      @Daky_13, 07.06.2024 - 18:07

      Da, ja igram te igre i platformere tipa Ratchet & Clank, SpongeBob, The Smurfs, Klonoa, Spyro, Super Lucky’s Tale, Pac-Man World Re-pac, Kao the Kangaroo, TY the Tasmanian Tiger,…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?