HCL.HR

Nova igra Tonyja Hawka je Skate Jam

Zoran Žalac 05.12.2018.   •   2 komentara


Tony Hawk’s Skate Jam na mobilne platforme dolazi sredinom dvanaestog mjeseca u produkciji tima koji se već bavio skateboarding aplikacijama.

Već se neko vrijeme znalo da Tony Hawk radi na novoj igri – i to onoj za mobitele. Sada o toj igri znamo i nekoliko osnovnih informacija. Za početak, zove se Tony Hawk’s Skate Jam i bit će dostupna od 13. 12. na Android te iOS platformama.

U službenom opisu igre navodi se kako bi ista trebala postaviti novu letvicu kvalitete s autentičnim trikovima, jednostavnim kontrolama i glazbom. Navedeno je kako će igra imati “klasični” mod karijere, ali i “globalne turnire”.

Igrači će se moći natjecati u street, park i vert disciplinama te će sakupljati dizajne za svoje skejtove. Dakako, dizajn će pretežno biti onaj Tonyjevog brenda – Birdhouse. Igra će imati 15 parkova/levela po izlasku. Moći ćemo igrati s likom Tonyja Hawka, ali i s drugim skaterima od kojih nijedan još nije potvrđen.

Igra će biti besplatna i težit će 1,4 gigabajta. Dakako, imat će implementiran sustav mikrotransakcija pa će se novčići  za igru moći kupiti u iznosima od dva do čak stotinu dolara. Na razvoju igre radio je studio Maple Media, zaslužan za igre Skateboard Party serijala koje su pokupile solidne ocjene.

Komentari (2)

  • BokiRus

    05.12.2018 - 10:04

    Zalosno kad vidis gdje su nekoc bile Tony Hawk igre, a gdje su sad

  • 312AE

    05.12.2018 - 11:43

    Ajde, probal budem! Ali imam još na sreću sve djelove na starim konzolama,ako mi dodje želja! ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?