HCL.HR

Nova igra tvoraca Dying Lighta bit će fokusirana na priču

Lovro Maroševac 18.03.2023.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Fantasy igra otvorenog svijeta koju razvijaju tvorci Dying Light franšize imat će veliki naglasak na njen narativni dio.

Sjećate se one RPG fantasy igre otvorenog svijeta koju radi Techland? Ako se ne sjećate, ne krivimo vas. Od njene najave nismo dobili ništa osim pokoje konceptualne slike i obećanja da će biti otvorenog svijeta.

Tvorci Dying Lighta u nedavnom tweetu su nas podsjetili da i dalje razvijaju taj bezimeni RPG naslov. Igra je to otvorenog svijeta fantastične tematike koja će imati fokus na priču. Iz poljskog razvojnog studija nastoje osmisliti uvjerljiv naslov usmjeren na priču koji će kombinirati i usavršiti aspekte igranja po kojima je Techland i poznat.

Otprije znamo da će igra biti dostupna na novim generacijama konzola. Između ostalog, na njenom razvoju su angažirani ljudi koji su radili na igrama poput The Witcher 2 i 3, Cyberpunk 2077 te Horizon Zero Dawn, Mad Max i Outriders. Kako je naglasak očito više usmjeren na priču, nadamo se samo da će ista biti bolja od onih iz prethodne dvije Dying Light igre, gdje je naracija bila uvjerljivo najslabija karika.

Komentari (3)

  • dragansimic22

    20.03.2023 - 08:56

    Jest da ćemo je igrati za 7 godina, no bitno da se radi. Nadam se da neće izlaziti na “old gen”.

    • pleto

      @dragansimic22, 20.03.2023 - 14:21

      Bolje nego da izađe nagodinu pa da je krpaju 6 godina

    • dragansimic22

      @pleto, 21.03.2023 - 08:17

      i cyberpunk su radili 8 godina pa su zeznuli, i ovaj suicide squad 8 godina, pa je trash, saints row je 5+ godina rađen, trash, poštena igra pod dobrim vodstvom se može napraviti s današnom tehnologijom za 2-3 godine

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?