HCL.HR

Nova Lara Croft je seksi

Zoran Žalac 06.12.2010.   •   5 komentara


Mada je blatna i krvava, a vjerojatno i zaudara, naša najdraža heroina a sada i najmlađa arheologinja upravo je postala privlačnija no ikad.

…kao da može biti drugačija. Iako je blatna i krvava, a vjerojatno i zaudara, naša najdraža heroina, a sada i najmlađa arheologinja, upravo je postala privlačnija no ikad. Magazin Game Informer potvrdio je ono o čemu se nagađalo gotovo godinu dana, i to promotivnom naslovnicom koju je moguće vidjeti u nastavku ove vijesti. Ako vam šuškanja o devetom dijelu Tomb Raider serijala nisu poznata, valja reći da se nova igra, zasad nazvana samo Tomb Raider, odvija na nepoznatom japanskom otočju gdje se mlada Lara Croft mora boriti kako bi preživjela.

Taj opis zvuči kao zanimljiv odmak od TR klasike pa svakako pozdravljamo uvođenje survival elemenata, iako nam tek ostaje za vidjeti kako će ih Crystal Dynamics integrirati u igru. O datumu izlaska, pa i mogućim platformama zasad ništa, iako je vrlo izgledno da će se ovaj svojevrsni Tomb Raider reboot pojaviti krajem 2011.-te na X360, PS3 te PC platformama.

Komentari (5)

  • movie

    06.12.2010 - 16:52

    Nema veze što je samo da je novo !

  • danielmaibaum2709

    06.12.2010 - 16:58

    hhh jedva čekam 😉

  • UltimateXioni

    06.12.2010 - 17:31

    #danielmaibaum2709
    Vidi se pa imaš njenu sliku kao sliku profila 🙂
    Jedva cekam jer sve igre Tomb Raider serijala su mi se svidjele.

  • adojica

    06.12.2010 - 19:20

    sta god da bude i kakva igra god da bude igrat cu je.nisam cekao je ovoliko da je na kraju ne igram

  • icemaher

    08.12.2010 - 00:00

    nedostaju mi one normalne tomb raider igrice, gde su krenuli sa ovim horor – survival igricama ne znam. Zanima me hoce li posle underworld izaci ista normalna igrica tomb raider ili ova igra prelazi u drugi zanr totalno? Ne mogu da verujem sta im bi, ubacili su zombije u COD, sad i ovde survival, pa zar nemaju vise ideje o odlicnim avanturama?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?