HCL.HR

Nova Mad Catz GameSmart periferija za gotovo sve uređaje

Žarko Ćurić 07.01.2013.   •   2 komentara   •   Tehnologija


Mad Catz je najavio četiri nova GameSmart bežična uređaja, koja ćemo moći priključiti na uistinu prilično širok spektar elektronskih uređaja.

Mad Catz je najavio prve uređaje GameSmart linije, a tvrde kako će osoba koja kupi jedan od tih interesantnih komada periferije biti u mogućnosti koristiti sami uređaj na prilično širokom spektru elektronske opreme: od PC-a, Maca, tableta, mobilnih uređaja, televizora pa sve do pojedinih konzola.

Da ne bi ostalo sve na riječima, Mad Catz nam je prikazao četiri uređaja koja koriste navedenu tehnologiju, a trebala bi biti dostupna u prvim mjesecima ove godine. Riječ je o C.T.R.L.R. gamepadu, M.O.U.S.9 mišu za casual korisnike, R.A.T.M. mišu za ljubitelje gaminga te F.R.E.Q.M. slušalicama.

Svaki od ova četiri proizvoda je bežičan i podatke šalje preko Bluetooth veze, a u slučaju nepostojanja iste na komadu hardwarea gdje ga želite spojiti, ne očajavajte, budući da uz svaki uređaj dolazi i USB receiver. Jedan od glavnih aduta ove periferije trebala bi biti mala latencija i niska potrošnja energije zbog korištenja najnovije Bluetooth 4.0 tehnologije. Prema riječima proizvođača, jedna AA baterija trebala bi biti dovoljna za godinu dana korištenja jednog od dva miša.

Osim toga, svaki komad hardwarea krase brojne zanimljive mogućnosti. Tako bi M.O.U.S.9 miš, koji je prilagođen casual ekipi, trebali moći koristiti na bilo kojoj površini, čak i na staklu. Drugi miš, imena R.A.T.M., krasi 6.400 DPI twin-eye laserski senzor te 12 tipki, od kojih je njih 10 programibilno. F.R.E.Q.M. slušalice lako su prijenosne i mogu se koristiti na brojnim različitim uređajima.

Cijene oba miša bi trebale biti 129,99 $, headseta 149,99 $, dok cijena gamepada još nije poznata.

LINK: Mad Catz GameSmart

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?