HCL.HR

Nova nadogradnja za Driveclub donosi Photo Mode i tri nove staze

Stjepan Fikter 19.11.2014.   •   0 komentara


Na potpuno funkcionalne online mogućnosti Drivecluba morat će se još čekati, no Evolution s novom nadogradnjom osim standardnih poboljšanja, obogaćuje igru s tri nove staze i Photo Modeom.

U iščekivanju svih online opcija koje su trebale stići po izlasku Drivecluba morat ćemo se strpjeti još neko vrijeme, Evolution i dalje radi na rješavanju problema. U međuvremenu su pripremili novu nadogradnju za Driveclub koja nosi oznaku 1.07, a osim poboljšanja na području online igranja i kapaciteta servera, stižu i tri nove staze te Photo Mode za sve ljubitelje slikanja.

Paliti gume sada se može i na Yedapalliu u Indiji, Los Pelambresu u Čileu te na Wester Rossu u Škotskoj, a za aktiviranje Photo Modea tijekom vožnje, treba samo pritisnuti desnu stranu touch pada i podijeliti slike putem Share opcije. Sve promjene koje stižu s 1.07 nadogradnjom možete provjeriti ovdje. Nažalost, još uvijek se ne zna kada stiže besplatna verzija igre za sve Plus pretplatnike, a ako ste slučajno propustili našu video recenziju, još jednom vam je prilažemo.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?