HCL.HR

Nova nadogradnja za Titanfall donosi privatne mečeve

Stjepan Fikter 12.04.2014.   •   0 komentara


Kompetitivno napucavanje i trčanje po zidovima stiže u Titanfall u obliku kreiranja privatnih bitki, a s njima dolaze i druge promjene koje obuhvaćaju oružja i bodovanje u raznim modovima.

Respawn Entertainment pripremio je novu nadogradnju za svoj prvijenac Titanfall koja konačno omogućava kreiranje privatnih bitki. Logično, ova mogućnost najviše će značiti onim igračima koji već neko vrijeme žele pokazati što su naučili u jednom kompetitivnom okruženju.

Naravno, privatne bitke neće se koristiti samo za ozbiljnije napucavanje između klanova jer je za kreiranje istih dovoljno imati dva igrača, odnosno po jednog unutar oba tima. Sustav privatnih mečeva dopušta igranje na svim mapama i modovima, no treba imati na umu da se stečeno iskustvo i achievementi neće prenositi na vaš profil kada jedna privatna bitka završi.

Nova nadogradnja donosi promjene i za Gooser Challenge koji je sada olakšan kao i neke izmjene na naoružanju te načinu bodovanja. Više detalja o svemu tome možete saznati na službenoj stranici.

Naše dosadašnje dojmove o Titanfallu možete vidjeti kroz dva videa u kojima Igor komentira gameplay uz igranje Attrition i Capture the Flag modova.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?