HCL.HR

Nova sistemska nadogradnja za Vitu ukida limit od 100 aplikacija

Stjepan Fikter 26.03.2014.   •   1 komentara


Osim što je broj aplikacija na početnom ekranu povećan sa 100 na 500, nova nadogradnja predstavlja glasovne poruke, kalendar i druge stvari.

Sony je za Vitu izdao 3.10 sistemsku nadogradnju koja donosi nekoliko novih značajki. Oni među vama koji imaju mnogo aplikacija na početnom ekranu, a žele ih još više, razveselit će povećanje limita ikona sa 100 na 500. Korisnici konzole također će sada moći izmjenjivati i glasovne poruke, kako sa PS4 korisnicima, tako i s prijateljima na Viti.

Osim toga, predstavljena je i Calendar aplikacija u kojoj se mogu kreirati gameplay događaji i koja će se moći sinkronizirati s Google Calendarom, kao i pozvati prijatelje da podijele događaje putem kratkih poruka i e-maila.

Kontrole za roditeljski nadzor također su pojačane pa se tako može ograničiti pristup PS Storeu te je sada moguće upravljati i sadržajem na memorijskoj kartici uz pomoć Manage Contenta što uključuje glazbu, video, slike. Tu je i mogućnost automatskog prilagođavanja ljetnog vremena kao i automatskog ulaženje u standby mod nakon 30 minuta.

Komentari (1)

  • PugynhoAlmeira

    26.03.2014 - 10:45

    bolje bi im bilo da rade poštene igre za vitu a ne ove gluposti!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?