HCL.HR

Nova The Legend of Zelda za Wii U donosi potpuno novi vizualni stil

Žarko Ćurić 17.06.2013.   •   0 komentara


Novo poglavlje The Legend of Zelda serijala koje dolazi ekskluzivno za Wii U, izgledom neće biti ni ultra realistično, a niti nalik crtiću, tvrdi igrin producent Eiji Aonuma.

Iako se novi The Legend of Zelda naslov za Wii U čuva u tajnosti, njegov producent otkrio nam je ipak ponešto detalja, barem što se tiče vizualne strane nove igre.

Eiji Aonuma u intervjuu za Nintendo Life na pitanje o grafičkoj strani nove Zelde odgovorio je sljedeće: „Stvar je u tome da za Zeldu uvijek želimo da svaki dio bude jedinstven, bilo da je u pitanju grafički stil ili gameplay. To mora biti nešto što ne možete vidjeti nigdje drugdje. Ne želimo da bude ultra realistično budući da to možete vidjeti negdje drugdje. Ali ne mogu reći ni da će biti u stilu crtića, fantastične prezentacije koju smo već radili u prošlosti (Wind Waker, op.a.). Bit će nešto potpuno novo.“

Link od plastelina? Svijet Hyrulea napravljen od gumenih bombona? S nestrpljenjem očekujemo nove informacije; neki tračevi kažu da bi otkrivanje nove Zelda igre za Wii U mogli doživjeti još ove godine. Bilo kako bilo, cijeli intervju možete pročitati ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!