HCL.HR

Nove igre: Ovog tjedna kao da smo u crtiću iz osamdesetih

Zoran Žalac 19.04.2022.   •   4 komentara


Novi je tjedan pred nama, a u njemu nekolicina zanimljivih igara koje ulaze u fazu early accessa, dok neke iz nje izlaze.

The Iron Oath

19. 04. 2022. PC

The Iron Oath novi je taktički RPG starinskog izgleda. U njemu ćemo voditi bandu vojnika po svijetu zvanom Caelum, u kojemu se različite kuće bore za moć. Igra će simulirati tijek vremena pa će plaćenici u našoj bandi s vremenom postajati stariji te tražiti da idu u mirovinu. No, prvo će trebati doživjeti starost izbjegavajući zamke i uništivi okoliš u borbi na poteze.

Winter Ember

19. 04. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO

Nema još novog Assassin’s Creeda na vidiku, ali evo nečega donekle sličnog. Winter Ember je avantura šuljanja, lopovluka i provlačenja kroz tajne prolaze grada Anargala. U glavnoj ulozi bit će Arthur Artorias koji je na osvetničkom pohodu, a svoje protivnike vreba iz sjene, koristeći luk i strijelu. Naravno, ima kapuljaču na glavi.

MythForce

20. 04. 2022. PC

MythForce je fantasy RPG iz prvog lica u kojemu se četveročlana družina probija kroz nasumično generirane tamnice. Bit će to roguelite tip igre u kojoj se poraz kažnjava povratkom na sam početak tamnice, a igra traži preciznost i uigranost tima. Igra ovoga tjedna stiže na PC platformu (Epic Games Store) u early access izdanju gdje će imati dostupnu jednu kampanju/epizodu.

Postal 4: No Regerts

20. 04. 2022. PC

Dok neke igre tek ulaze u early access, Postal 4 iz te faze uskoro izlazi. U verziji 1.0 dovršena je cijela struktura igre s nasumičnim događajima i sporednim zadacima. Novost je da ćemo imati mogućnost biranja između tri glasovna glumca koji utjelovljuju protagonista Postal Dudea. Očekujte maštovita oružja, politički nekorektan humor i nasilje kakvo se trenutno može vidjeti samo na PC platformi.

MotoGP 22

21. 04. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Novo izdanje serijala MotoGP donosi nam još višu razinu autentičnosti u utrkivanju motorima. U ovoj će igri tako na temperaturu guma i kočnica utjecati slipstream, to jest vožnja iza drugih vozača. Napokon ćemo dobiti MotoGP akademiju s treningom u tri Moto kategorije, a uvodi se i split-screen multiplayera za dva igrača. Šećer na kraju bit će povratak na sezonu iz 2009. godine, koju se smatra jednom od najuzbudljivijih sezona u povijesti MotoGP-a.

Ostale igre koje izlaze:

20. 04. Glover (PC)
20. 04. Star Wars: The Force Unleashed (NS)
21. 04. Chernobylite (PS5, XS)

Označeno sa:

Komentari (4)

  • ILoveGaming

    19.04.2022 - 14:58

    WTF što to Glover izlazi za PC? Super, odmah ga kupujem na dan izlaska. Legendarna igra s PS1 konzole koju sam obožavao kao klinac.

  • Pajo Paksu

    19.04.2022 - 15:59

    A Liberated za PS4/XBOX?

  • Sinek

    19.04.2022 - 18:28

    hype sa 100 na 0 kad sam skuzio da je iron oath pc only

    • ILoveGaming

      @Sinek, 19.04.2022 - 19:43

      The Iron Oath izgleda savršeno. Biti će to pravi taktički RPG na poteze. Ja čekam peti mjesec kada izlazi Songs of Conquest igra inspirirana klasicima kao što je Heroes of Might and Magic a do tada igram Reverie Knights Tactics te polako završavam Dungeon Siege 3.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?