HCL.HR

NOVE IGRE: Ovog tjedna osnivamo kultove i fakultete

Zoran Žalac 08.08.2022.   •   6 komentara


Ovoga tjedna očekujemo izlazak pet potpuno novih igara te dolazak jedne očekivane igre na PC platformu. Evo što će se igrati u narednih sedam dana.

Farthest Frontier

09. 08. 2022. PC

Ako svoju zabavu pronalazite među igrama kao što su Age of Empires ili Stronghold, obratite pozornost na Farthest Frontier. Ovaj early access naslov obećava realističnu igru izgradnje svog srednjovjekovnog grada. Imat će 14 različitih materijala za prikupljanje, 50 različitih vrsta zgrada za izgraditi te napredni sustav agronomije. U Farthest Frontieru proizvodit ćemo 17 vrsta hrane i uzgajati 10 poljoprivrednih kultura, ali ćemo se isto tako morati boriti protiv korova i kojekakvih bolesti. A ne bi bilo loše ni izgraditi zidine oko grada da ga zaštitimo od razbojnika.

Two Point Campus

09. 08. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Prije tri godine liječili smo bizarne bolesti u igri Two Point Hospital, a sad stiže nasljednik te igre – samo više nismo u bolnici nego na fakultetu. U Two Point Campusu moći ćemo unaprijediti obrazovni sustav tako što otvorimo akademiju za vitezove ili tako da pokrenemo istraživanje najveće pizze na svijetu. Morat ćemo paziti da naši studenti ne provode više vremena za šankom nego na predavanjima, ali trebat će se pobrinuti i da im na studiju ne bude dosadno.

Arcade Paradise

11. 08. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO

U Arcade Paradiseu preuzimamo upravljanje nad praonicom rublja, što je najdosadniji posao ikad sve dok ne odlučimo pretvoriti tu praonicu u raj za arkadne videoigre. Igrat ćemo u ulozi mlade Ashley kojoj je cilj nabaviti 35 različith arkadnih strojeva i privući ljude na virtualnu zabavu. Njezin otac, koji dijeli glasovnog glumca s Witcherom, isprva nije sretan tom idejom, no svojoj će kćeri dijeliti poslovne savjete koji će joj pomoći da joj igraonica opstane dovoljno dugo kako bi ušla u uzbudljivu novu eru interneta.

Cult of the Lamb

11. 08. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Slatke životinjice u igri Cult of the Lamb mogle bi vas natjerati da pomislite kako je ovo neki crtić za djecu. Međutim, iza tih nevinih okica krije se igra o ratu između kultova, mračnim ritualima i krvavoj osveti. U Cult of the Lamb žrtveno janje dobije viziju apokalipse i osniva kult kako bi spasilo svijet. A to spašavanje svijeta znači da janje treba potamaniti sve druge kultove i nevjernike da ne bi završilo kao janjetina ispod peke. Ne znamo kako će se priča dalje odvijati, ali ovo je već sada jedan od najluđih zapleta u igrama ove godine.

Rumbleverse

11. 08. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO

Vjerojatno će zakolutati očima kad čujete za još jednu battle royale igru koja izgleda kao Fortnite i želi biti popularna kao Fortnite. Ali Rumbleverse se zapravo ne natječe s većinom drugih battle royale igara jer nema nikakvog pucanja nego samo borbu prsa o prsa. Ovdje će se 40 igrača tući koristeći šake, noge, po potrebi i stolice te druge predmete. Rumbleverse će biti besplatan za igranje, a predviđamo da će igra biti ili veliki hit ili brzo zaboravljena. Tako to obično bude u pretrpanom battle royale žanru.

Marvel’s Spider-Man Remastered

12. 08. 2022. PC

Tri godine nakon što je pokupio simpatije na PlayStationu, Spider-Man konačno stiže na PC. U remasteriziranom izdanju igre naći će se glavna priča s tri dodatne kampanje, a sve će biti začinjeno najljepšom prezentacijom koju je igra do sada dobila. Igra će na PC-ju imati poboljšane ray tracing efekte i sjene, te podršku za ulra-wide rezolucije.

 

Označeno sa:

Komentari (6)

  • kebbab

    08.08.2022 - 16:38

    Sutra idem po Two Point Campus a probat ću i Arcade Paradise.

    • PppPP

      @kebbab, 08.08.2022 - 19:25

      donesi i meni jednu

    • kebbab

      @PppPP, 08.08.2022 - 21:01

      Pa nije skupo, 35€ Two Point Campus za ps5

  • ILoveGaming

    08.08.2022 - 17:24

    Farthest Frontier izgleda jako dobro. Zanimaju me nove igre developera Grim Dawn-a, uvijek su interesantne.

  • mtgamer

    08.08.2022 - 18:30

    Cult of the Lamb će se igrat.

  • Ki-ya Karate Monster

    08.08.2022 - 19:08

    MARVEL’S SPIDER-MAN REMASTERED – prednaručeno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?