HCL.HR

NOVE IGRE: Ovog tjedna trčimo brzo i guramo druge u provaliju

Zoran Žalac 20.06.2022.   •   2 komentara


Možda se čini kao da je pred nama vrhunac ljetne suše u gamingu, ali nismo još došli do toga. Za sada još uvijek imamo nešto za igrati.

Fall Guys: Ultimate Knockout (F2P)

21. 06. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Fall Guys nije nova igra, ali nakon skoro dvije godine pojavit će se na novim platformama, uključujući PlayStation 5, Xbox konzole i Nintendo Switch. Sve će te platforme dobiti mogućnost zajedničkog igranja u multiplayeru, a najvažnija je vijest da će Fall Guys postati besplatan za igranje. Dobro ste čuli – uskoro ćete se u ovoj igri moći živcirati potpuno besplatno kad vas netko gurne u provaliju.

Sonic Origins

23. 06. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

U ovoj retro kolekciji naći će se originalni Sonic, njegov drugih i treći dio, Sonic & Knuckles te Sonic CD. Igre će dva moda izvođenja: Classic Mode s prikazom igara u izvornoj rezoluciji i limitiranim brojem života. Anniversary Mode igračima će dati neograničen broj života, a igre će se izvoditi u widescreen rezolucijama. Pored samih igara bit će dostupan Museum Mode u kojemu će se novčićima pokupljenim u igrama otključavati različiti izazovi i posebni leveli.

Madison

24. 06. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Madison je horor avantura iz prvog lica, koja će nam donijeti priču o 16-godišnjem Luki koji za rođendan dobije kameru pa otkrije da je ta kamera 30 godina ranije pripadala jednom serijskom ubojici. I tu onda kreću grozne stvari u jednako groznoj kući gdje se cijela igra odvija. Uglavnom, mogla bi ovo biti strašno napeta i napeto strašna horor igra.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

24. 06. 2022. Nintendo Switch

Još jedan crossover projekt Nintenda i Koei Tecmoa. Fire Emblem Warriors: Three Hopes bit će hack’n’slash igra koja se nadovezuje na Fire Emblem: Three Houses. Ponovno ćemo tako imati bitke sa stotinama neprijatelja, niz igrivih likova i prepoznatljivih musou mehanika. Demo je već dostupan neko vrijeme i nadamo se samo da će konačna verzija igre uspjeti zadržati pristojnu razinu tehničkog izvođenja.

Ostale igre koje izlaze:

21. 06. Shadowrun Trilogy (PS5, PS4, XS, XBO, NS)
21. 06. Wreckfest (NS)
22. 06. Firegirl: Hack ‘n Splash Rescue DX
23. 06. Autobahn Police Simulator 3 (PC)
23. 06. Deliver Us Moon (PS5, XS)
24. 06. Capcom Fighting Collection (PC, PS4, NS)

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Slejzy

    20.06.2022 - 21:57

    Fall Guys sam kupio prije mjesec dana na steamu 🥹🤬

    • Lile

      @Slejzy, 21.06.2022 - 13:30

      GG😂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?