HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna igramo se doktora i graditelja

Zoran Žalac 08.07.2019.   •   0 komentara


Ovoga tjedna prakticirat ćemo laganu ljetnu zabavu uz novu mobilnu igru iz Nintenda te nekoliko retro inspiriranih naslova.

Dr. Mario World

Nakon što se uspješno dokazao kao graditelj u Super Mario Makeru 2, brkati se Talijan vraća u liječničku struku. Puzzle serijal Dr. Mario prvi put izlazi izvan Nintendovih konzola te će se pojaviti na mobilnim uređajima. Iako to znači da će igra biti dostupna svima, kao i s ostalim Nintendovim igrama za mobitele – očekujte da će se nešto ipak morati platiti. Tako je to i u stvarnom zdravstvu – jeftino je dok ste zdravi. A kad vas doktor Mario stavi na tablete, onda postajete ovisnik.

Igra izlazi 10. 7. na Android te iOS uređaje.

SolSeraph

Sjećate li se Zeno Clasha – one čudne borilačke igre iz prvog lica? Njezini tvorci ovoga tjedna lansiraju SolSeraph, a radi se tu o igri koja kombinira strateški i akcijski mod. Igrat će se u ulozi Heliosa, božanskog viteza koji čovječanstvo vodi prema prosperitetu. S njime ćemo čudovišta tamaniti u akcijskom modu iz 2D perspektive, a zatim ćemo po formatu tower defense igara graditi nove građevine i proširivati svoj teritorij.

Igra izlazi 10. 7. za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Blazing Chrome

Ako ste pratili E3 sajam, onda ste mogli vidjeti što je Konami učinio s nekad slavnim serijalom. Ako niste – bolje da ne znate; utjeha stiže u obliku retro igre zvane Blazing Chrome. Frenetična 2D pucačina šalje nas u borbu protiv teške mašinerije, a akciju ćemo pratiti kroz dva lika – Mavru i Doylea.

Igra izlazi za 11. 7. za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Dragon Quest Builders 2

Prvi Dragon Quest Builders 2016. je godine donio japansku alternativu Minecraftu. Na PlayStation i Switch konzole sada nam stiže nastavak te igre s kojim dolazi i očekivana mogućnost kooperativnog igranja u četvero. Postoji i neka priča zašto morate graditi stvari svojim čekićem, ali najbolje da ju doživite kroz sljedeći trailer – bilo bi šteta da vam ju ovaj tekst upropasti.

Igra izlazi za 12. 7. za PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?