HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna Super Mario je glavni mačor

Zoran Žalac 08.02.2021.   •   0 komentara


Odgode su učinile svoje pa ovoga tjedna ne očekujemo baš puno igara. Ipak, izlaze dvije koje zasigurno neće propustiti ljubitelji platformera i horora.

Little Nightmares 2

11. 02. 2021. PC, PS4, XBO, Switch

Horor avantura Little Nightmares bila je ugodno iznenađenje prije četiri godine i od nje smo napravili cijeli serijal na našem YouTube kanalu. Zato se veselimo nastavku koji stiže ovoga mjeseca i donosi nove traume u svom izopačenom svijetu.

U Little Nightmares 2 imamo novog lika, dječaka zvanog Mono, ali vraća se i djevojčica u žutoj kabanici koja će mu pomagati u rješavanju zagonetki na putu do misterioznog tornja. Demo verzija igre već je dostupna i po onome što smo do sada vidjeli Little Nightmares 2 trebao bi biti na razini kvalitete kao i prvi dio, ako ne još i bolji.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

12. 02. 2021. Switch

Mačke se ponašaju čudno u drugom mjesecu pa ima smisla da je Super Mario ponovno odlučio obući svoj kostim žutog mačka. Na Switch konzolu tako stiže port sedam godina stare Wii U ekskluzive Super Mario 3D World, a u paketu s tom igrom dolazi i potpuno nova avantura zvana Bowser’s Fury.

Mariov protivnik Bowser u toj igri ljući je nego inače pa Mario mora upaliti mačje tornjeve i skočiti u mačje GIGA zvono da bi postao veliki mačor. Jednostavno ne znamo odakle Nintendu ovakve ideje, ali jedva čekamo zaigrati novu avanturu Super Marija.

Ostale igre koje izlaze:

10. 02. Scarlet Hood and the Wicked Wood (PC)
11. 02. On the Road: Truck Simulator (PS4, XBO)
12. 02. Gal*Gun Returns (PC, XBO, XSX/S, Switch)

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?