HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna udarat ćemo teški metal i tvrdi beton

Zoran Žalac 23.09.2019.   •   3 komentara


Nadolazeći gaming tjedan poslat će nas u lovu na robote i vampire, a svijet ćemo obići i vozeći kartove te igrajući nogomet.

FIFA 20

24. 9. 2019. PC, PS4, XBO, Switch

Tehnički gledano, Fifu 20 mogla se igrati još od prošloga tjedna ako ste pretplaćeni na Access uslugu Electronic Artsa. No, službeno lansiranje igre zakazano je za ovaj utorak. Ove godine najvažnija je vijest kod Fife uvođenje Volta moda, svojevrsne verzije Fifa Streeta.

Prvi je to put još od Fife 98 da u istoj igri možemo igrati nogomet i na travnjaku i na betonskim/dvoranskim terenima. Volta mod nudi različite tipove mečeva – 3 na 3, 4 na 4, bez golmana, s golmanom, po službenim pravilima futsala i sl.

The Surge 2

24. 9. 2019. PC, PlayStation 4, Xbox One

Originalni The Surge iz 2017. nije se baš proslavio kao konkurent Dark Souls serijalu, ali njegov nastavak sada planira podići intenzitet akcije. I ovoga puta ćemo se boriti protiv mehanizirane vojske, a i svog ćemo lika ponovno moći pretvoriti u kiborga. Po metalu ćemo mlatarati na raznovrsnijim lokacijama šarenijeg izgleda nego u dosta monotonom originalu.

Contra: Rogue Corps

24. 9. 2019. PC, PS4, XBO, Switch

Tko bi rekao – vraća nam se legendarni serijal igara Contra! Nakon osmogodišnje pauze Contra mijenja format pa umjesto 2D pucačine postaje pucačina iz ptičje perspektive. Premisa je blesava do boli – igramo između ostaloga s gigantskom cyber pandom, kulturnim vanzemaljskim insektom te parazitom koji se zove Gđica Harakiri.

Svi likovi imaju neograničenu municiju i računaju da vi imate neograničenu volju napucavati protivnike pod svim mogućim kutevima. Redatelj igre Nobuya Nakazato poručio je kako Rogue Corps kombinira tradicionalnu Contru s moderniziranim segmentima, s namjerom da privuče neku novu publiku.

Mario Kart Tour

25. 9. 2019. iOS, Android

Nakon nekoliko probnih krugova koji su voženi u sedmom mjesecu, Mario i njegova ekipa opet pale motore svojih kartova – prvi put izvan Nintendovih konzola, na iOS i Android uređajima. Za razliku od dosadašnjih igara u serijalu, Tour će se voziti na stazama u stvarnim gradovima kao što su Pariz, New York, Tokio i drugi. Mario Kart Tour bit će besplatan za isprobavanje, ali će od igrača tražiti da plati kako bi vidio sve sadržaje u ponudi.

Code Vein

27. 9. 2019. PC, PlayStation 4, Xbox One

Dok nestrpljivo čekamo povratak Buffy, ubojice vampira, iz Japana nam stiže neka nova vrsta bizarnih krvopija. Sumnjamo da će ovaj novak u soulsbourne tipu igara nadmašiti djela ekipe From Softwarea, ali Code Veinu možda treba dati priliku, ako ništa onda zbog priče. Jer kako da se čovjek ne zaljubi u igre u kojima priča počinje tako da svijet uništi TRNJE OSUDE? Nemoj da više ikada netko kaže kako u igrama nema originalnih zapleta!

Freedom Finger

27. 9. 2019. PC, Switch

“Shoot ’em Up, Punch ’em Up, F&#$ ’em Up!” – treba li išta drugo reći kako bi se opisala 2D pucačina Freedom Finger? Dobro, ne bi škodilo reći da u ovom “Bat$#!% crazy” svemirskom naslovu ima 36 levela i 38 originalnih skladbi, a priča je satira komunizma, američke vanjske politike i craftinga u videoigrama.

 

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Demon90

    23.09.2019 - 15:51

    Jedino code vein

  • goldfinger

    23.09.2019 - 18:24

    Pa,baš mi i nije neki izbor…

  • funky0308

    23.09.2019 - 20:32

    Kada je Mario na jebenom telefonu igra tjedna onda je to stvarno los tjedan. Najbolje da na pegli izadje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?