HCL.HR

Novi CS:GO Adria Open i 2. kvalifikacije za 3. sezonu SEE Championshipa

Igor Belan 07.04.2016.   •   1 komentara   •   Esport


Posljednji CS:GO Adria Open kup, odigran prošle nedjelje, donio nam je i prve timove koji su se izborili za ulazak u finale Adria regije SEE Championshipa. Ovaj vikend, vaš tim im se može pridružiti.

CS-GO-KVALIFIKACIJE-SEEC

Prošle nedjelje organizirali smo prvi CS:GO Adria Open kup koji ujedno služi i kao kvalifikacijski kup za treću sezonu SEE Championshipa. Nakon mnogo napetih mečeva, dobili smo tako prve timove koji odlaze na natjecanje koje ih može odvesti do velikog LAN finala SEE Championshipa u Bukureštu, gdje ukupni nagradni fond iznosi 3500 eura! Prva dva tima koji idu u borbu dalje dolaze nam iz Slovenije, a nazivaju se eMpathy i TheOverpowered. Nakon napetog meča boljim se pokazao TheOverpowered koji je tako uzeo pobjedu na kupu s rezultatom 12:16.

Treće mjesto pripalo je timu LevelONE koji dolazi iz Makedonije, a četvrto timu Fireplay iz Bosne i Hercegovine. Kako se odvijao taj prošlotjedni kup možete pogledati na stranici rezultata. Navedeni timovi boriti će se u završnim kvalifikacijama Adria regije ovu nedjelju u 16 sati gdje prva tri tima osvajaju ulazak u grupnu fazu SEE Chamiponshipa.

Prijavite se za drugu rundu SEEC kvalifikacija

Ako prošli vikend niste mogli nastupiti na našem kupu, a i dalje maštate o putovanju u Bukurešt i tih 3500 eura nagradnog fonda, još se stignete probiti do tamo. Drugi krug kvalifikacija igra se ove subote u sklopu našeg standardnog CS:GO Adria Opena u 16 sati. Prijave su otvorene, a prijaviti se možete na stranici kupa.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Duxkaos

    08.04.2016 - 19:54

    Nemojte stavljat ovo ” Ovaj vikend, vaš tim im se može pridružiti.” Zato jer ce vam se samo pridruzit silveri 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?