HCL.HR

Novi Bloodborne patch donosi bitne promjene

Juraj Bevandić 24.04.2015.   •   1 komentara


Nova zakrpa za Bloodborne igrače je najviše obradovala bržim učitavanjima, ali donosi još niz popravaka koje ne treba zanemariti.

From Software nastavlja marljivo krpati propuste koje je zajednica uočila u njihovoj najnovijoj igri. Treći patch po redu napokon je uslišio molitve nestrpljivih igrača koje su izluđivala duga učitavanja nakon smrti ili pri putovanju između svjetiljki.

Službeni blog navodi kako su učitavanja skraćena za pet do petnaest sekundi, iako igrači prijavljuju kako su neka učitavanja skraćena i upola. Također je loading screen na kojem je prije samo pisalo Bloodborne sada zamijenjen opisima itema koji se nasumično izmjenjujum.

Osim toga, vrijedni igrači su otkrili i kako je zakrpa popravila bug koji je onemogućavao igraču da oblikuje tijelo svog lika po svojoj volji, nekolicina glitcheva je popravljena, a dio lovačkog arsenala je doživio promijene u pogledu snage i municije. Još jedna bitna promjena koju su mnogi prijavili je i da su njihovi blood echoesi napokon ostali gdje su i poginuli čak i nakon gašenja konzole.

Nismo sigurni zašto je From Software prešutio te neke promjene, ali njihova službena lista navodi one ipak najbitnije koje popravljaju bugove koji su nekim igračima potpuno onemogućavali daljnje igranje:

– Skraćena učitavanja
– Popravljen bug koji je onemogućavao korištenje određenih dizala
– Popravljen bug koji je paralizirao bossove
– Popravljen bug koji je onemogućavao igračima prelaženje NPC eventova u multiplayeru
– Popravljeni problemi sa matchmaking sustavom

Komentari (1)

  • RedEy3

    24.04.2015 - 16:35

    Di je onaj kaj je reko da je nemoguće poboljšat loading time jer je PS4 maxan s Bloodborne grafikom?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?