HCL.HR

Novi Commandosi zovu se War Mongrels, ratuju na istočnoj fronti

Zoran Žalac 31.08.2020.   •   6 komentara


Razvojni tim Destructive Creations najavio je novu igru po uzoru na serijale Commandos i Desperados.

Remaster kultnih Commandosa 2 bio je za zaborav pa smo nekako zaboravili i to da su obećane nove igre iz tog serijala. No, dok one budu najavljene možda već dobijemo neke druge “komandose”. Na Gamescom sajmu poljski je developer Destructive Creations najavio igru zvanu War Mongrels, a ista je pljunuti Commandos, nećemo se lagati.

Igra je ratne tematike, smještena u eru Drugog svjetskog rata, izvodi se iz izometrijske perspektive i u njoj vodimo grupu operativaca od kojih svaki ima različite vještine i sposobnosti. Viđeno već sto puta, zasigurno. Međutim, War Mongrels se neće ustručavati u prikazu nasilja tamo gdje su druge igre bile daleko blaže, a to je svojevrsna novost.

Naime, ova igra dolazi nam od tvoraca kontroverznog naslova Hatred, a slično toj igri bit će izrazito za odraslu publiku jer će prikazivati ratne zločine, masovna ubojstva, koncentracijske logore i sl. Sve ono što u jednom Call of Dutyju, primjerice, nikad ne biste direktno vidjeli.

War Mongrels je najavljen za treći kvartal 2021. godine, a igrat ćemo ga na PC platformi te konzolama – i novim i starim. Bit će to igra dizajnirana za solo igranje, ali će se kampanja moći odigrati i kooperativno u mrežnom multiplayeru.

Komentari (6)

  • SanKa

    31.08.2020 - 16:54

    “Naime, ova igra dolazi nam od tvoraca kontroverznog naslova Hatred, a slično toj igri bit će izrazito za odraslu publiku jer će prikazivati ratne zločine, masovna ubojstva, koncentracijske logore i sl. Sve ono što u jednom Call of Dutyju, primjerice, nikad ne biste direktno vidjeli.”

    istina, ali zato bi vidjeli transgender crnu non binary lezbijku kako se iskrcava na Omaha beach. bitno da ne uvrijedis manjine, ali pritom mozes cenzurirati povijest ,ratna stradanja te simbole poput nacističke zastave. dno dna

    • TorcidashFromCroatia

      @SanKa, 31.08.2020 - 21:03

      Ajme majko jesi dosadan s tim… Zbog likova pupot tebe iman osjećaj da su čak stereotipni SJWovi manje butthurt od onih koji druge neironično nazivaju SJW-ima, snowflakeovima itd.

    • SanKa

      @TorcidashFromCroatia, 01.09.2020 - 08:53

      ti si mi actually bio inspiracija za napisati ovo 😀 znao sam da ces se zakaciti. success !

    • TorcidashFromCroatia

      @SanKa, 01.09.2020 - 10:42

      Ma u pravu si.. Prista san više s ovim. Politika mi iđe na kurac.

    • Robotz

      @TorcidashFromCroatia, 01.09.2020 - 09:28

      Lik se zalaze da se povijest ne mjenja,da znas imalo o icemu osim drkanja na Torcidu shvatio bi sto je to toliko bitno.
      Nametanje jedne ideologije a brisanje istine ne moze biti ni dobro ni normalno a sada mrs na tribine i pjevaj OOOO HAJDUCEEEEE jer to je tvoj maximum ionako.

  • Perfect Sense

    01.09.2020 - 01:09

    Jedva cekam

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?