HCL.HR

Novi CS:GO Adria Open spreman za vaše prijave i još neke novosti

Miroslav Pervan 19.04.2016.   •   0 komentara


Osvajači prošlog CS:GO kupa dolaze iz Makedonije, a radi se o timu Bamboo Whispers. Vrijeme je i da vaš tim zasja na prvom mjestu – prijavite se za novi kup ovog vikenda.

esl-adria-open-csg3

Nakon što je makedonski tim Bamboo Whispers osvojio naš CS:GO Adria Open prošlog vikenda, vrijeme je da najavimo novi kup i pozovemo sve vas što danonoćno igrate CS:GO da prijavite svoj tim na sljedeće online natjecanje ovog vikenda. Prijaviti se možete na stranici kupa.

Uz najavu novog kupa koji nam je na rasporedu za nedjelju s početkom u 16 sati, valja izdvojiti i neke novosti koje nam ESL platforma pruža zadnjih nekoliko mjeseci te koje ćemo od sada stalno koristiti za sve naše kupove.

ESL Anticheat

Prva postaja za uspješno igranje putem ESL platforme koju koristimo za odigravanje naših kupova je ESL Anticheat program. Radi se o visoko specijaliziranom programu koji svim natjecateljima na ESL-u jamči mečeve bez varanja. No da bi ESL Anticheat radio ispravno, potrebno je ispuniti i neke uvjete poput toga da imate posljednje verzije trenutno aktivnih Windows operativnih sustava (Win 7 SP1, Win 8.1 i Win 10).

Obzirom na neka nova ažuriranja koje je Microsoft izbacio, uočeno je više problema sa ispravnošću ESL Anticheat instalacije te vas molimo da za više informacija o ESL Anticheatu ili za testiranje vaše instalacije posjetite našu ESL Anticheat FAQ stranicu.

Game Integration sustav

Game Integration je sustav koji omogućava da cijelo upravljanje vašim mečem odradite putem same ESL web stranice. Od dogovaranja meča, map veto sistema do pokretanja igre i ulaska na server. Tako je, ESL sada pruža i visoko kvalitetne 128 tick servere za Counter-Strike: Global Offensive. Kako točno Game Integration radi pročitajte na ovoj stranici.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?