HCL.HR

Novi Fatal Frame (Project Zero) stiže na Wii U

Renato Pedišić 22.04.2014.   •   5 komentara


Nova igra u Fatal Frame serijalu, u Europi poznatom pod imenom Project Zero, bit će Wii U ekskluziva na kojoj surađuju Nintendo i tvrtka nasljednica originalnog tvorca serijala – Tecmo Koei.

Fanovi dobroga strašenja diljem svijeta se vesele jer je japanski gaming mediji Famitsu objavio ekskluzivnu informaciju kako Nintendo i Tecmo Koei surađuju na novom nastavku u Fatal Frame serijalu. Ta franšiza, u Europi poznatija pod imenom Project Zero, u bližoj budućnosti neće biti samo popunjena novom igrom, već su najavljeni stripovi, knjige pa čak i film koji će u japanska kina stići ove jeseni.

Što se tiče najavljene igre, nije mnogo poznato osim toga da na njoj surađuju Nintendo i Tecmo Koei te kako se radi o Wii U ekskluzivi. Vjeruje se kako će novi Fatal Frame biti punokrvni nastavak, a ne samo spin-off te da će donijeti zanimljiv gameplay koji će uvelike koristiti posebnosti Wii U kontrolera.

Oni upoznati sa serijalom znaju kako je fokus gameplaya stavljen na istraživanje ukletih lokacija i korištenje fotoaparata za slikanje duhova. Mogući način korištenja Wii U GamePada tako se nameće sam po sebi.

Više informacija nadamo se saznati u bližoj budućnosti. Imamo li tu fanova ovog serijala? Javite se u komentarima.

Komentari (5)

  • ReaLitieS-101

    22.04.2014 - 16:03

    E ovo bi moglo biti više nego zanimljivo!
    Povezati ovu igru sa gempadom Wii U bi mogao biti pun pogodak, uz suradnju sa Nintendom Tecmo Koei bi mogao napraviti pravi posao i dati konačno dobru horor igru koje nema već godinama. Drago mi je da je Wii U ekskluziva, ponosan sam vlasnik Wii U konzole, mogu trolovi pričati kako Wii U nema igre, ali mislim da nisu u pravu, mene zadovoljavaju u potpunosti, a uz igre koje dolaze imati ću što igrati. 🙂

    • SonOfOsiris

      @ReaLitieS-101, 23.04.2014 - 14:57

      lol

    • ReaLitieS-101

      @ReaLitieS-101, 23.04.2014 - 15:01

      LoL ti znači opomena, bar je tako davno napisao Igor, ako vrijedi za jednog vrijedi za sve! 😉

    • SonOfOsiris

      @ReaLitieS-101, 25.04.2014 - 21:00

      Reci ti njima

  • SNAKE990

    22.04.2014 - 19:50

    Obozavam ovaj serijal, opcenito sve dobre survival horrore ili samo horrore, ali steta sto ce samo na wii u , bas bi ga volio odigrat, jer oduvijek rokam samo PC/PS pa zato, sto se tice nintenda svida mi se takoder i njihova filozofija oduvijek jer su jedinstveni stvarno ,imaju svoj pristup i briga ih, ali ne bi uzimao konzolu radi jednog super naslova samo , od nintenda posjedujem samo Gamecube zasad Resident evil 4 edition 😀 , a i uzimao sam ga radi citavog serijala + MGS twin snakes , ali tu se vec radi o desetak igara pa … :/

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?