HCL.HR

Novi filmski traileri #16: Svi se furaju na osvetu

Zoran Žalac 24.04.2016.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


U nadolazećim filmskim hitovima predstavljenim ovoga tjedna Jason Bourne ne može pobjeći od sebe, vanzemaljci nas mrve bez Willa Smitha, a Heisenberg je ponovno u doticaju s drogom.

bourne

Pretposljednji tjedan četvrtog mjeseca po pitanju trailera za filmove prošao je u znaku akcije. Konkretnije rečeno, akcije kojoj su povod osveta, pravda, čuvanje sigurnosti, opstanak vrste i egoizam. Ponajviše egoizam. Polako se gradi uzbuđenje za ljetnu sezonu u kojoj će biti interesantno vidjeti tko će imati sreće u kinima. Može li Warcraft biti iznenađenje godine? Može li Independence Day 2 zapravo biti dostojan nastavak? Samo nebo zna! I Roger Ebert u njemu.

Najdojmljiviju najavu povratka imao je Jason Bourne koji se krajem sedmog mjeseca vraća iz pri(je)vremene mirovine u društvu atraktivnih ljepotica Julie Styles i Alicie Vikander.

Tarantino očito nije jedini nostalgičar za žanrom western filmova. Naime, stiže nam još jedna prerada klasika The Magnificent Seven. Ne znamo tko ga je uopće tražio, ali ne izgleda loše. S druge strane, ne znamo ni je li Independence Day: Resurgence doista bio nužan nakon 20 godina od originala, ali znat ćemo na ljeto kad vanzemaljci krenu rušiti spomenike američke kulture.

Među ostalim trailerima mogli smo vidjeti borbenu stranu Warcrafta, Roberta DeNira kako oponaša Stallonea te Bryana Cranstona kako se ponovno upušta u posao s kartelima.

Komentari (3)

  • Pesko

    24.04.2016 - 20:57

    Pročitao sam negdje da bi Tarantino htio režirati novog Bonda ako bi se snimao. To bi bilo zanimljivo

  • Juventino

    24.04.2016 - 21:13

    Mogli ste dodati po meni još jako dobra dva filma, barem po traileru; “The Founder” i “The Girl on the Train”

  • Alum

    25.04.2016 - 01:25

    Independence Day… Jedino dobro. Iako je otišao malo previše u budućnost. Kakvi su ono avioni bokte? Šteta… Jedinica je bila klasik!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?