HCL.HR

Novi filmski traileri #3: Samoubilačka škvadra i spašavanje mačića

Zoran Žalac 23.01.2016.   •   5 komentara


U tipičnoj maniri holivudskog spektakla tijekom ovog tjedna vidjeli smo kolekciju doista ludih trailera, uključujući razuzdane susjede, srednjovjekovne zombije i gangsterske mačke.

keanu

Svako malo Hollywood nas iznenadi količinom redikuloznih ideja za nadolazeće filmove. U tjednu iza nas to je bilo posebno naglašeno jer smo imali prilike vidjeti neke doista blesave trailere. Ali bez da nas krivo shvati – blesavi su na jedan svoj šarmantan način, bilo kao parodije ili pak ozbiljni pokušaji nekakve originalnosti (iako svi znamo da takvo što u postmodernom svijetu zapravo više ne postoji).

U bilo kojem slučaju, najatraktivnijim trailerima ovog tjedna možemo proglasiti one za Suicide Squad i Keanu. Film DC univerzuma u kojemu su negativci „dobri likovi“ za sada djeluje kao da može biti samo ugodno iznenađenje ili potpuni promašaj; za išta drugo u sredini vjerojatno nema mjesta ni izgledne šanse. S druge strane, Keanu je treš sam po sebi, no ako ste kolutali očima na Johna Wicka, možda pokupite šaljivu notu.

Među ostalim istaknutim filmovima ima tu svega i svačega, uključujući komedije, horore, young-adults fantazije i, naravno, zombije. Iskreno, zar ste mislili da bi ovaj mjesec mogao proći bez zombija? No pasaran!

Označeno sa:

Komentari (5)

  • AnotherTheMM420

    23.01.2016 - 21:35

    Sta ce ovo biti,film o zombi apokalipsi koji se ne odvija u SAD-u???????

  • DjokaBA

    23.01.2016 - 22:27

    SUICIDE SQUAD !

  • All-The-King-Bundy

    23.01.2016 - 23:28

    KEANU!!

  • tryon

    24.01.2016 - 18:05

    DAMN WE’RE IN THE RIGHT PLACE NIGGA. ajme umro sam

  • Talijan

    25.01.2016 - 12:54

    Suicide Squad i samo Suicide Squad. Baš me zanima kako će se Jared pokazati u ulozi Jokera^^ 😀 iako mi se ne sviđa što će Smith glumiti Deadshota ali tko zna možda bude na razini zadatka

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?