HCL.HR

Novi filmski traileri #32: Darth Vader najavio povratak ove zime

Zoran Žalac 14.08.2016.   •   5 komentara   •   Gaming Related


Potvrđeno je ono što smo i ranije znali: kultni negativac Star Wars univerzuma pojavit će se u nadolazećem Rogue One filmu.

vader-rogue-one

Zašli smo u drugu polovicu sezone ljetnih blockbustera pa se u industriji filma svi već užurbano pripremaju za ostatak godine. Znamo da bi dvanaestim mjesecom trebao dominirati Rogue One: A Star Wars Story, a upravo za taj film dobili smo novi trailer. S obzirom da se radnja tog poglavlja u Star Wars priči odvija za vrijeme originalne trilogije, bilo je za očekivati da ćemo vidjeti neke poznate likove, a ovaj trailer je to potvrdio.

Jedna je sekunda bila dovoljno za najavu Vaderovog povratka, no to i nije nekakav spoiler jer se ne možete nazvati fanom Star Warsa, a da to niste predvidjeli.

Ostatak ponude filmski trailera označio je proboj dva horora, i zadnjeg Resident Evila koji je nekada bio horor, a sada je akcijski SF spektakl. O njemu smo pisali u zasebnoj vijesti pa se sada nećemo ponavljati. Evo što je još osim već navedenoga vrijedno vaših očiju:

Komentari (5)

 • Annabella_M.

  14.08.2016 - 18:22

  Jedva čekam Rogue One, i ostali su mi traileri zanimljivi 🙂

 • Hazardous Material

  14.08.2016 - 21:27

  Prije tri dana sjedim ja tako za svojim kompom, vidim da je došao trailer, stavim si slušalice i krenem gledat. Naravno da sam u te dvije minute urlao u sebi i imao debilan osmijeh na licu. A onda se na kraju videa pojavio Darth Vader. I onda je sve otišlo kvragu. Skočio sam iz stolice sa slušalicama još uvijek u ušima, rukama u zraku i za sobom sam povukao i laptop

 • MoGaming

  15.08.2016 - 20:37

  star wars se poceo ponavljat vise nego COD

  • TeroXCro

   @MoGaming, 16.08.2016 - 11:11

   COD još malo pa će i imati tematiku Star Warsa ako ovako nastave.

 • Brnic

  16.08.2016 - 12:38

  Jednom tjedno naprave “death star” je*ote, pa to neko mora I unistavat jos sljedeci 18 filmova ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!