HCL.HR

Novi filmski traileri #55: John Wick 2 svira svoju rapsodiju

Zoran Žalac 29.01.2017.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


U tjednu bez istaknutih filmskih trailera nadolazeći John Wick u svom TV spotu uspio je odsvirati prave note u namjeri da privuče publiku u kino.

johnwick2

Protekli tjedan u filmskom svijetu obilježile su nominacije za filmske nagrade Oscar, kao i za Zlatnu malinu kojom je rijetko tko počašćen. Dobili smo usput i podnaslov novog Star Wars filma, ali po pitanju trailera ništa nas nije pomelo s nogu. Srećom, John Wick 2 se polako približava kinima, a u televizijskom spotu poručuje da se vratio sa stilom. Stil mu prigodno muzikalan, toliko da nam nije teško ni zamisliti mjuzikl verziju tog filma.

Kod konkretnih trailera Brimstone nas je podsjetio na jednog mrzovoljnog svećenika iz igara, a Michelle Rodriguez prilično se dobro snašla u ulozi muškarca čija je svijest prebačena u žensko tijelo.

Komentari (5)

  • karlod1997

    30.01.2017 - 13:58

    Osobno meni John Wick, prvi dio, je GROZAN. Film bez ikakve radnje i logičnosti. Imam osjećaj da je Keanu Reeves pristao na ulogu, zbog financijskih problema (pa mu triba brza lova) ili nema osjećaj za dobar film. Samo ću spomenit da u sceni kad mu trojica maskiranih provale i ubiju pasa i ukradu Mustang, ništa ne poduzme od svojih “gunnerskih” sposobnosti da ih eliminira, nego režiser ide uobičajenom i isforsiranom temom osvete. Zatim kreće u osvetu laganim ubijanjem 10.000 specijalaca u težnji za osvetom, zbog psa!?!?! A uporno bode oči detalj da su ga onesposobila trojica provalnika sa početka….nelogičnost na vrhuncu, ali budimo realni moraju i oni od nečega živit, samo šta se ovakvih smeča tj. filmova proizvodi na TONE, ali ko voli nek izvoli ! Brimestone prema priloženom videu, a i ostalim recenzijama i člancima na webu, ne pari loš, triba vidit. Pozz 🙂

    • BONZO

      @karlod1997, 30.01.2017 - 17:42

      Ma film je vise manje cjenjen zbog dobre akcije u kojoj je koreografija jako dobra i nema shaky cam-a, što je jedna od najvecih boljki danasnjih akcijskih filmova. Ali da je radnja malo isfucano, to stoji…

    • karlod1997

      @BONZO, 30.01.2017 - 20:18

      Da . Jesi li npr. gleda Hardcore Henry, film je bija najavljivan svugdi. Film je, po meni, tragedija. “Struka” koja je radila film je išla novim stilom pokupit gledanost, išli su na fintu snimanja iz prvog lica (gopro camerom :-), što je osvježenje u akcijskim filmovima, bili su prvi, ali zaboravili su jedan “sitni” detalj, a to je da je film o ničemu, bez teme, fabule, logike?!?! Išli su ga napravit stilom fps računalih igrica, i čak su u tom pogledu, po meni (da se ko ne uvridi ako neko voli film :-)), falili sve, jer COD ima dobru priču, Battlefield ima dobru priču…ali ovo je ništa, najsličnije nekom Unreal Tournamentu ili tako nešto…glava me bolila od silovane pucačine , bez radnje. Mogli su bar COD/Battlefield pribacit u film ako su to tili, i publika bi imala šta gledat. Kao prvo film bi bia u prvom licu, pucačina bi bila, i najvažnije film bi ima priču.

    • BONZO

      @karlod1997, 31.01.2017 - 00:47

      …zato ga ja nisam ni gleda, haha. A cuj, neko gleda film samo da ga zabavi i to je njegov nacin zabave, tvoj i moj (drago mi je) nije. Slazen se da je prica jedan od najbitnijih komponenata, ali glazba, kinomatografija i naravno gluma jos puno vise pridonose toj priči. I definitivno mi se ne svida cili film iz prvog lica, pohvala za ideju ali covice glava bi me zabolila nakon 15min gledanja.

    • karlod1997

      @BONZO, 31.01.2017 - 01:57

      Točno to šta si reka, tko voli nek izvoli, a pogotovo ovo zadnje hahaha, glava me zabolila u prvih 10 min hahah 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?