HCL.HR

Novi filmski traileri #66: Thor je vanzemaljac pokraj novog Star Warsa, ali nismo ga zaboravili

Zoran Žalac 16.04.2017.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Ovoga tjedna dobili smo dva trailera koji bi vrlo lako mogli biti najgledaniji čitave ove godine. Tjedan je načeo Thor: Ragnarock, a dovršio ga je Star Wars: The Last Jedi.

thor-ragnarok

Prvi trailer za Star Wars: The Last Jedi u manje od tri dana pogledan je preko 20 milijuna puta. Nastavi li tim ritmom, mogao bi to biti najgledaniji filmski trailer ove godine. Ipak, moramo biti korektni pa reći da je nekoliko dana ranije jedan Marvelov junak ostvario zapaženiji rezultat. Riječ je, naravno, o Thoru i njegovom trećem filmu koji stiže ove godine.

S obzirom da smo za The Last Jedi već imali zasebnu vijest, Thoru ćemo ovom prilikom dati čast da njegov trailer bude najistaknutiji ovoga tjedna. Liku ionako ništa ne ide od ruke i situacija u Ragnaroku mu nije naklonjena pa nam je žao da ga Star Wars poklopi u njegovom tjednu.

Za svoj dio kolača i pozornosti publike ovoga tjedna borili su se zadnji Transformeri te još jedan film na šemu prošlogodišnje komedije Nice Guys. Potonji je možda donio najviše humora u ovaj ozbiljan tjedan, ali taj zaključak ovisi o tome što točno interpretirate kao valjan humor.

Komentari (4)

  • karlod1997

    17.04.2017 - 12:25

    Nekako mi je serijal Star wars i Transformers malo prežvakan, ide se na kvantitetu, a ne kvalitetu, slično kao i sa Fast and Furious. Ovaj film Detroit bi moga bit nešto, ne pari loš prema traileru.

    • bucc

      @karlod1997, 17.04.2017 - 21:15

      postavlja se pitanje, kad su Transformeri i F&F išli na kvalitetu?

    • karlod1997

      @bucc, 18.04.2017 - 17:43

      haha slažem se sa tim, u prvom redu to je pravljeno za određenu publiku, koju Amerika ima za izvoz, kojoj nije bitna kvaliteta nego kvantiteta, uz abnormalno pretjerivanje u zvučnim i slikovnim efektima, te nagomilanoj kompjuterizaciji, tako da je teško očekivat nešto novo i bolje od takvih serijala.

    • bucc

      @karlod1997, 18.04.2017 - 22:10

      Kinezi su još najveća publika za takve filmove.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?