HCL.HR

Novi filmski traileri #8: Suša pred dodjelu Oscara

Zoran Žalac 28.02.2016.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Filmaši se u tjednu iza nas nisu baš iskazali novim trailerima pa su svi pogledi u filmskom svijetu okrenuti prema večerašnjoj dodjeli filmskih nagrada Oscar.

filmski-traileri

Kao što već vjerojatno znate, večeras se održava najveća i najvažnija dodjela filmskih nagrada, 88. po redu, Oscar. Tom prigodom filmovi se gledaju retrospektivno, a oni novi i nadolazeći imaju svojevrsnu stanku što se promocije tiče. Vidljivo je to i na proteklom tjednu koji nam nije donio mnogo po pitanju filmskim trailera pa ih možemo izdvojiti svega nekoliko.

Najviše akcije donio nam je, začudo, britanski film o britanskoj glazbenoj sceni u kojoj glavnu ulogu ima izdajica iz Mad Maxa, posvjedočite mu. Nije da se od filma može očekivati išta veliko, ali to je samo pokazatelj siromašnog “trailer tjedna”.

Među ostalim trailerima vrijedi spomenuti onaj za priču o indijskom matematičaru Ramanujanu, te nešto realističniju “knjigu o džungli” – iako sa zmajem, u produkciji koga drugoga nego Disneya.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • DULE DL

    29.02.2016 - 10:51

    Hahaha. Susa ? Nikad vise kise u februaru. A film sa B. W.? Pa makar i u sporednoj ulozi nije za potcjenjivanje i svakako je zavredio komentar !!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?