HCL.HR

Novi Final Fantasy navodno će biti souls tip igre i zvat će se Final Fantasy: Origin

Josip Klanfar 26.05.2021.   •   1 komentara


Ako je vjerovati glasinama koje ovih dana kruže internetom, nova Final Fantasy igra bit će „souls“ tipa, nosit će naziv Origin i biti će predstavljena na E3 sajmu.

Neki Francuz je na Twitteru ovih dana izjavio: „Le nouveau Final Fantasy de Square Enix n’est autre qu’un Souls-like.“ Sve jasno? Ako nije, prijevod bi trebao biti otprilike ovakav: “Novi Square Enixov Final Fantasy nije ništa drugo doli Souls igra.” Naravno, ne bi mi to prenosili da te riječi nemaju nekakvu težinu, a ovdje potvrdu daje portal Fanbyte.

Prema njihovim izvorima, ovo što je napisano na francuskom je istinito i njihovi izvori kažu da će se nova igra zvati Final Fantasy Origin. Razvija ju Team Ninja, a trebala bi biti po gameplayu veoma slična Nioh igrama, s obzirom da je Team Ninja razvojni studio koji je radio na tom serijalu. Nadalje, glasine kažu kako će igra biti nešto blaža od ostalih Souls igara pa ćemo moći birati postavke težine, a igra bi trebala biti ekskluzivna za PlayStation 5, barem u kontekstu konzola – lako je moguće da će se pojaviti i na PC-u.

Navodno bi o svemu ovome trebali svjedočiti na ovogodišnjem E3 sajmu kada bi igra trebala biti po prvi puta prikazana, ali sve ovo što ste pročitali uzmite s rezervom. Na kraju, bliži nam se E3 sajam pa ćemo vidjeti hoće li se ova igra uopće pojaviti tamo.

Komentari (1)

  • Chara

    26.05.2021 - 10:52

    Pitam se da li je taj Francuz nekim slučajem isti onaj koji stoji iza YT kanala Cloud and Tifa FF.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?