HCL.HR

Novi Hearthstone turnir u subotu, pripremite deckove

Igor Belan 25.02.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Kao i svaki vikend do sada, složite pobjedničke deckove i prijavite se na naš Hearthstone online turnir!

esl-adria-open-hs1

U subotu u 13 sati počinje ESL Hearthstone Adria Open #37. Prijave su, kao i uvijek, otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira. Sve što vam treba jesu tri dobra Hearthstone decka, malo znanja, puno esports sreće i prebivalište u jednoj od zemalja Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Ispunjavate li te uvjete osjećajte se pozvanima prijaviti subotnji kup klikom ovdje.

Nakon prijave igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu. Check-in postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Ako će to biti prvi put da nam se pridružujete na našim vikend turnirima na ESL-u i nešto vam nije jasno oko prijava ili check-in sustava, slobodno pitajte u komentarima ispod.

Igrači koji osvoje prva tri mjesta na ovom kupu dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale. Kao i prošli mjesec i ovoga puta osam najuspješnijih igrača na kraju 2. mjeseca ulaze u finalnu borbu gdje najboljeg igrača očekuje Logitech gaming gear.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?