HCL.HR

Novi Hearthstone turnir za igrače iz regije, prijavite se

Igor Belan 22.04.2016.   •   0 komentara   •   ESL


Složite tri dobra decka i vidimo se na ESL-u ovog vikenda na novom Hearthstone online turniru za igrače iz regije.

esl-adria-open-hs3

I ove subote organiziramo Heartstone natjecanje za sve željne i voljne igrače iz cijele regije. U subotu u 13 sati počinje ESL Hearthstone Adria Open #45, a prijave za natjecanje su otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira.

Ako dolazite iz zemalja Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija) prijavite se klikom ovdje. Nakon prijave igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi nastup na kupu, a check-in postaje vidljiva pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca. Naravno, pobjeda na mjesečnom finalu znači neopisivu čast i slavu uz titulu najboljeg igrača Hearthstone u regiji.

Prvi put se zanimate za sudjelovanje na ovom turniru i niste sigurni kako sve to ide? Slobodno pitajte što god vas muči ispod u komentarima ili u Hearthstone podforumu.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!