HCL.HR

Izdavač Dark Soulsa obećao prikazati novi IP na Gamescomu 2016

Juraj Bevandić 20.07.2016.   •   5 komentara


Bandai Namco danas poznat po izdavanju Dark Souls igara priprema novi Dragon Ball Xenoverse, Tekken 7, ali i sasvim novi uzbudljivi IP za nadolazeći Gamescom.

namco-bandai

Gamescom počinje za mjesec dana i pomalo imamo ideju što ćemo sve tamo vidjeti. Microsoft je odustao od pojavljivanja na sajmu, Sony još mora potvrditi svoj dolazak, a dok se veliki igrači dogovore, nešto manji izdavači poput Bandai Namco Entertainmenta nabrijavaju publiku na svoje konferencije.

Bandai Namco, izdavač poznat po Tekken, Pac-Man, Ace Combat i Souls serijalima potvrdio je ne samo svoj dolazak, već i planove. Na Gamescom će doći u borbenom duhu i predstaviti Dragon Ball Xenoverse 2 i povratnički Tekken 7, a posjetitelji će moći zaigrati obje igre. No ipak ima nešto što plijeni pažnju više od novog Tekkena i oko čega su i sami izdavači uzbuđeni.

Najavili su da možemo očekivati i nešto sasvim novo, što jasno upućuje na novi IP. Kažu da je jako zanimljiv i njime ciljaju na zapadnjačku publiku. To je odmah pokrenulo lavinu glasina o novom serijalu ili igri From Softwarea s obzirom da su japanski developeri unatoč radu na DLC paketima za Dark Souls 3 prije nekoliko mjeseci najavili početak radova na novom IP-u.

Koga još želite vidjeti na Gamescomu? Čemu se nadate od Bandai Namcoa?

Komentari (5)

 • IvanDado

  20.07.2016 - 12:10

  Jedva cekam gamescom, ima nekoliko stvari koje sam zainteresiran vidjet tamo 🙂

 • darijoman

  20.07.2016 - 12:46

  Nešto poput Bloodborne na PC-u ne bi škodilo 🙂

 • DjokaBA

  20.07.2016 - 17:40

  Neka klanica, kao i obicno

 • Negan

  21.07.2016 - 01:51

  Nije mi jasno zasto se zasluge uvijek pripisuju izdavacu umjesto developeru. Kuzim da oni imaju rijec oko cijele igre, ali nisu oni ti koji liju znoj i suze.

 • Loneguy

  21.07.2016 - 17:23

  mogo bi biti neki jrpg

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!