HCL.HR

Novi LoL Adria Open turnir nudi 250 eura nagradnog fonda i čeka vaše prijave

Igor Belan 10.12.2015.   •   0 komentara


I ovog vikenda organiziramo novo natjecanje u LoL-u otvoreno za sve timove iz regije – igra se u subotu, a nagradni fond iznosi 250€ u Riot Pointsima. Prijavite svoj tim i pokažite što znate.

Da ponovimo za one koji se tek sada priključuju. Svakog mjeseca organiziramo četiri LoL Adria Open natjecanja na ESL-u (po jedan svake subote), a onda početkom sljedećeg mjeseca pozovemo najbolje timove iz tih natjecanje na veliko finale mjeseca.

Finale 11. mjeseca održali smo u utorak i dobili smo tako najbolji tim 11. mjeseca u cijeloj regiji – čestitamo srpskom timu Firs Pick Graves na pobjedi! Osim laskave titule tim FPG dobio je i još jednu porciju Riot Pointsa jer čak i na tom finalnom kupu imamo isti nagradni fond od 250€.

No sad je vrijeme da vi pokažete što znate i pokušate se dobrom igrom plasirati u mjesečno finale zadnjeg mjeseca u godini. Možete to učiniti kroz novi tjedni LoL Adria Open, naš dvadeset i šesti u nizu (zar je već toliko prošlo?). On se odigrava u standardnom terminu u subotu s početkom od 14 sati, a cijelu stvar zainteresirani gledatelji moći će pratiti putem live streama.

Dobrodošli su svi igrači, odnosno timovi iz cijele regije – samo kliknite ovdje i pratite upute za prijavu na natjecanje s desne strane.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?