HCL.HR

Novi lovci i Behemoth stižu u Evolve

Renato Pedišić 21.03.2015.   •   1 komentara


Četiri nova lovca i Behemoth, doslovno najveće čudovište koje je Turtle Rock mogao napraviti, na kraju mjeseca stižu u asimetrični FPS Evolve.

Turtle Rock je najavio kako 31. ožujka na sve platforme u njihov asimetrični FPS Evolve stižu četiri nova lovca i novo, golemo čudovište.

Radi se o lovcima Torvald (Assault), Crow (Trapper), Slim (Medic) i Sunny (Support) te o čudovištu Behemoth, najavljenom još u siječnju. Behemoth je možda i najočekivanija novost u ovom proširenju, budući da se radi o doslovno najvećem čudovištu kojeg je Turtle Rock mogao napraviti uz ograničenja koje nameću igra te platforme.

Sva četiri lovca su dio Hunting Season Packa s cijenom od 20 eura, ali ih možete kupiti i pojedinačno. Behemoth će s druge strane biti besplatan za sve koji su prednaručili igru, ali će ga se moći nabaviti i ako to niste napravili – novcem, naravno.

Hoće li se mišljenje našeg Ante o Evolveu dodatno poboljšati dolaskom novog sadržaja ne znamo, ali znamo koja je njegova ocjena za igru u njenom trenutnom stanju. Tu ocjenu možete saznati samo ako pročitate njegovu detaljnu recenziju.

Komentari (1)

  • ReflectoR

    21.03.2015 - 23:08

    meni je igra bezveze

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?