HCL.HR

Novi ubojica iz Dead by Daylighta je lik iz japanskog horora

Josip Klanfar 16.02.2022.   •   4 komentara


Popularna asimetrična multiplayer igra Dead by Daylight dobit će novog lika iz horor kolekcije. Riječ je o kultnom liku iz japanskog horora Ringu.

Dead by Daylight je igra koja je imala višestruko uspješne crossovere s drugim horor franšizama izvan svijeta videoigara. Ni ovoga puta situacija neće biti drugačija pa će najnoviji ubojica tako biti Sadako – lik iz kultnog japanskog horora Ringu.

Ako niste čuli za Sadako, to vam je ona teta što izlazi iz bunara i televizije, a naravno da joj je kosa prekrivena preko lica, zapravo kad malo bolje razmislimo i neka joj se ne vidi lice. Osim nje u igru dolazi i Yoichi Asakawa, a to vam je onaj čovjek koji je jedini preživio susret s Sadako. Lako preživjeti u filmu, vidjet ćemo hoće li preživjeti i u igri.

Šalu na stranu, ova vijest je interesantna ne samo zbog likova, već i zato jer Sadako mijenja gameplay mehaniku koju nisu do sada imali ostale ubojice. Tako će fokus biti na psihološkom hororu, umjesto na dosadašnjem slasher stilu.

Osim toga, ovo proširenje je ujedno i nastavak i završetak priče mladog Asakawe, koje se nastavlja iz Ringu filma. Proširenje dolazi 8. 3. na sve aktualne platforme, pa ako volite plašiti ljude iz bunara, veselite se. U međuvremenu, bacite oko na Sadaku i njenu prelijepu kosu u traileru ispod.

Komentari (4)

  • SanKa

    16.02.2022 - 09:59

    mozda bolje da ringu igra izadje

  • Gebro_gaming891

    16.02.2022 - 10:18

    Malo cjepidlačim, ali ima greška u nazivu igre.

    • Josip Klanfar

      @Gebro_gaming891, 16.02.2022 - 12:24

      A vidi stvarno, hah. Nisam ni skuzio 🙂

  • vlatko2003

    16.02.2022 - 11:53

    djevojcica

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?