HCL.HR

Novi Xbox Elite kontroler navodno je u izradi

Zoran Žalac 15.01.2018.   •   5 komentara   •   Tehnologija


Prema neslužbenim informacijama, Microsoft planira na tržište izbaciti novu verziju elitnog kontrolera za Xbox One i PC.

xbox one elite controller

Xbox One možda nema hrpu ekskluzivnih igara, no zato bome ima hrpu ekskluzivnih kontrolera. Gamepade je na Xbox One konzoli moguće dizajnirati po volji, postoji elitna verzija kontrolera za profesionalne gamere, a uskoro stiže i podrška za stari kontroler originalnog Xboxa. No, ni to nije sve!

Ako je vjerovati svježim glasinama, u proizvodnji je navodno Xbox Elite Controller V2. Promjene na novom modelu navodno nisu drastične, no svakako bi dobro došle najskupljem kontroleru na tržištu. Prema glasinama, V2 verzija ima nešto duži hod analognih palica, tri razine Hair Triggera, punjive baterije, USB Type-C konektor i tri profila za snimanje postavki.

Naravno, ništa od ovoga nije službeno potvrđeno pa bi moglo biti i potpuno neistinito. Ipak, Microsoft je s Xbox periferijom već dokazao da dosta često radi na redizajnu, pa je tako npr. već redizajnirao USB stick za bežično spajanje Xbox One kontrolera na PC.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • 312AE

    15.01.2018 - 14:29

    Joj, koja se tu lova vrti. Meni je DualShock 4 čist dovoljan. Znam kak mi je wow bilo, kad me na gta 5 prvim put ganjala policija, a kontroler svijetli plavo crveno. 🙂 ‘Jedinom moram priznati, da je DS 3 sad več stvarno zastarijeli,nekad sam ga jako branil. Ali nedavno nešt prčkal po PS 3 i kontroler je tak, tak. Dobro da su ga redizajnirali.

    • Sackboy

      @312AE, 15.01.2018 - 19:10

      Ja sam oduševljen sa DS4, DS3 mi nije nikako sjeo od prvog dana ali DS4 mi je tako dobar da imam kući 4 😀 +x360 (cable) +gamepad od nvidia shield +extra gamepad za switch… Mislim da sam ja sa controllerima na miru do daljnjega 😀

  • darkness666

    15.01.2018 - 20:08

    ..ovo je definitivno najbolji i mislim cak da je i proglasen najboljim yoystickom ikada..
    ..i definitivno vrijedi svakog eura..moja preporuka…

  • 312AE

    15.01.2018 - 20:17

    Baš jesi, samo ih nemoj početi bacati u zidove. 🙂 Al si spremam za svaku situaciju.Imaš pravo svakako. Ja imam 3 DS 4 v2 crni, bjeli i narančasti. No i za svaku konzolu koju posjedujem, barem po dva. Čital Sam negdje da Microsoft želi i onaj od prvog xboxa vratite na one, da USB kablom naravno. E taja mi je uvjek bio pre ogroman,doduše xbox Sam uvjek igrama samo kod drugih.

  • CroYoda

    14.03.2018 - 12:26

    Za mene uvjerljivo najbolji controller ima naravno Xbox. Kad sam ga prvi puta uzeo u ruku znao sam da je to taj i koristio sam ga za PC i Xbox. Imam veliku ruku i nisam ljubitelj ps controllera nekako su mi “maleni i lagani” ali naravno to me nesmeta da se igram i na PS 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?