HCL.HR

Novosti o Assassin’s Creed i Temple Run filmovima

Renato Pedišić 13.11.2013.   •   9 komentara   •   Zanimljivosti


Zanimljive novosti stižu nam iz svijeta filma, a one za nas najbitnije govore o odgađanju Assassin’s Creed filma te o početku rada na Temple Runu u produkciji Warner Bros. studija.

Dvije zanimljive novosti stigle su nam ravno iz svijeta filma, a obje su vezane uz adaptacije dva popularna serijala videoigara. Prva vijest govori o odgađanju Assassin’s Creed filma s 9. lipnja na 7. kolovoza 2015. Razlozi odgode nisu nam poznat, no ono što nam jest poznato su činjenice da na filmu surađuju Ubisoft i New Regency te da će glavnu ulogu u filmu imati Michael Fassbender. Ubisoft je inače već jednom odgodio produkciju ovog filma zbog prepravaka scenarija koji su trebali osigurati da film bude što vjerniji predlošku.

Druga vijest veže se uz filmsku adaptaciju Temple Runa, igre za mobilne uređaje koja istini za volju uopće nema priču, ali sigurni smo kako će ju Warner Bros., producentska kuća koja stoji iza nadolazećeg filma, kvalitetno izmisliti ni iz čega. Iako se film nalazi tek u pretprodukcijskoj fazi, postoji mogućnost da će za producenta biti odabran David Heyman (Harry Potter, Gravity, I Am Legend, We’re the Millers), a okvirna priča bi trebala pojasniti demonske snage koje se uvijek nalaze tik iza poznatog lopova iz igre.

Eto, čuli ste najnovije Hollywoodske vijesti i vidjeli ste kako doslovno sve može dobiti filmsku adaptaciju pa vas uz komentare o dva spomenuta filma i igre molimo da napišete svoje prijedloge filmskoj industriji koje biste igre voljeli vidjeti ovjekovječene na filmskom platnu.

Komentari (9)

  • Badass_Bunny

    13.11.2013 - 15:18

    Warner Bros će vjerovatno od Temple Run napraviti novog Indiana Jonesa….

  • Apocalypse4987

    13.11.2013 - 16:52

    ako nema našeg Uwe, neću se niti potrudit pogledat

  • kmarkecGamer

    13.11.2013 - 17:52

    ceka se farmville film :)))

    • Yotta

      @kmarkecGamer, 13.11.2013 - 20:35

      hahahahahhahahaha

  • Yotta

    13.11.2013 - 20:50

    Dragon age film,Priča o Dovahkiin-u film,witcher,modern warfare-jer ima zanimljive likove i nadasve pricu,farcry kao akcijski naslov.Diablo kao trilogija bi bio prokelto fantastičan,najzad može se narpaviti pregršt priča iz Tolkienovog middle-earth-a,nemora prica bit originalno tolkienova,zatim dishonored, mass efect, Toliko puno naslova,ja sam se sjetio onih koje sam sam odigrao i koji su ujedno i jako popularni.A osobno,najvie bih volio vidjeti film o Dovahkiinu 😀

    • WaT30

      @Yotta, 13.11.2013 - 21:51

      Ako bi ikad radili Mass Effect film i napravili ga lose, mislim da bi ih najrade sve zapalio. Mene je Mass Effect dirnuo pricom i nebi zelio da neke budale to sruse zbog novca…

    • ShadowIam

      @Yotta, 13.11.2013 - 22:40

      Nisam siguran ili radit ce ili vec rade na mass efect filmu,vidio sam negdje

    • Yotta

      @Yotta, 15.11.2013 - 13:25

      uuu to će biti extra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?