HCL.HR

Nvidia GeForce Dota 2 Cup – pogledajte tko ide na veliko finale!

ToxarE 12.02.2014.   •   1 komentara


Došli smo do kraja regionalnih kvalifikacija i saznali osvajača Nvidia GeForce GTX 760 grafičke kartice te najbolje regionalne igrače koji idu na veliko europsko finale.

Oko stotinu natjecatelja prijavilo se za kvalifikacije ovog velikog Dota 2 natjecanja još krajem prošle godine, a nakon mnogo kvalitetnih mečeva osam najboljih iz Hrvatske i ESL Balkans regije izborilo se za regionalno finale, koje je nedavno završilo. Osim vrijedne grafičke kartice iz Nvidije, Geforce GTX 760 koja je otišla najboljim igračima iz oba regionalna finala, prva tri igrača iz oba natjecanja još su dobili i priliku pokazati svoj skill na velikom europskom finalu vrijednom 1500 dolara!

U hrvatskom finalu borili su se sljedeći igrači:

Nvidia GeForce kup

A zemlje iz ESL Balkans regije na regionalnom finalu predstavljali su:

Nvidia GeForce kup

Na hrvatskom finalu najbolji je bio BGTS koji je u finalnom meču protiv s4tarasha osigurao pobjedu za svega 15 minuta igre, a time i glavnu nagradu – Geforce GTX 760. On i s4tarash, zajedno s pobjednikom u borbi za treće mjesto, Sickom, idu dalje na veliko europsko finale NVIDIA GeForce Dota 2 kupa gdje će se boriti protiv drugih europskih igrača za nagradni fond od ukupno 1500 dolara.

U finalu za zemlje iz ESL Balkans regije posebno napeto je bilo u borbi za prvo i drugo mjesto, gdje su snage odmjerili srpski igrač gasha te makedonski igrač Saksa. Gasha je pobijedio u prvoj borbi, no Saksa je uspio okrenuti stvar u svoju korist i nakon 72 minute igranja pobijedio s rezultatom 2:1. U borbi za treće mjesto borili su se Chivava i CeLa, oba igrača iz Srbije, a pobjedu je na kraju izvukao Chivava, koji zajedno s Saksom i Gashom te tri najbolja hrvatska igrača odlazi u borbu za 1500 dolara na velikom finalu kupa.

To veliko finale počinje se igrati još danas u 20 sati, a za više informacije provjerite naše ESL stranice putem sljedećeg linka.

ESL: Nvidia Geforce Cup – grand final

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?