HCL.HR

Obi-Wan serija možda je nekako povezana s novom Star Wars Jedi igrom

Zoran Žalac 07.05.2022.   •   0 komentara


Glumac Ewan McGregor dao je malu sugestiju da bi nadolazeća serija Obi-Wan Kenobi mogla biti povezana sa nadolazećim nastavkom igre Star Wars Jedi: Fallen Order.

Gostujući u emisiji Jimmy Kimmel Live, glumac Ewan McGregor izjavio je zanimljivu stvar koja je neke fanove Star Warsa navela na razmišljanje. Naime, McGregor je u jednom trenutku hvalio redateljicu serije Obi-Wan Kenobi, Deborah Chow, i njezino veliko znanje o Star Warsu u različitim medijima. Kako prenosi IGN, McGregor je istaknuo da je to poznavanje važno jer se sve priče moraju poklapati i “ne smije postojati neka činjenica u videoigri koja se ne poklapa s filmovima“.

Premda ta izjava sama po sebi ne upućuje ni na što konkretno, neki smatraju da je interesantno kako McGregor spominje medij videoigara jer je upravo Star Wars Jedi: Fallen Order jedan od rijetkih kanonskih uradaka koji se odvijaju približno kad i radnja serije Obi-Wan Kenobi – između trećeg i četvrtog filma.

Završetak dotične igre ostavio je neka otvorena pitanja i priča o odbjeglom jediju Calu Kestisu definitivno još nije zaključena. U slučaju da neka poveznica između serije i igara bude postojala, nije isključeno da se Cal Kestis pojavi u seriji, ili možda još bolje – da Obi-Wana vidimo u sljedećoj Star Wars Jedi igri.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?