HCL.HR

Objavljena recenzija Grand Slam Tennisa 2

Igor Belan 15.03.2012.   •   0 komentara   •   HCL objave


Znate već da EA-u simulacije sporta nisu strane, a u našoj novoj recenziji saznajte kako su se snašli na polju simuliranja tenisa u HD izdanju.

Prvi Grand Slam Tennis, izašao ekskluzivno za Wii konzolu, i dalje slovi za jednu od najzabavnijih igara koje simuliraju taj sport. Electronic Arts je imao dobru ideju, uložili su novce, napravili razna istraživanja i testiranja te iskoristivši moć Motion Plus dodatka za Wii Mote stvorili jedinstveno iskustvo tenisa za kakvo je Wii zapravo stvoren.

No igra se nije dobro prodavala. Barem ne toliko dobro koliko se EA nadao. Nastavak te simulacije tenisa koji danas recenziramo zbog te činjenice nije ugledao danje svijetlo na Wii konzoli, već je izašao na snažnijoj mu konzolaškoj braći – Xboxu 360 i PlayStationu 3, na platformama na kojima bi trebao zaraditi daleko više novca. No preduvjet za to je kvalitetna igra jer kao što svi znamo – gameri nisu glupi. I to nas dovodi do pitanja: Po čemu je Grand Slam Tennis 2 drugačiji od konkurentnih mu igara? Odgovor potražite iza linka ispod.

RECENZIJI: Grand Slam Tennis 2

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?