HCL.HR

Obsidian odbrojava dane do najave nove SF igre

Hrvoje Smoljić 29.11.2018.   •   4 komentara   •   Industrija videoigara


Obisidian Entertainmentu očigledno nije dovoljno što će najaviti novu igru na nadolazećem Game Awardsu pa već sad novom reklamnom kampanjom daje mašti na volju.

Početkom ovog mjeseca tvrtka Microsoft kupila je razvojni studio Obsidian Entertainment. Odluka je to koja ne čudi s obzirom na kvalitetu igara izašle iz istog. Star Wars: Knights of the Old Republic 2, Fallout: New Vegas i Pillars of Eternity samo su neke od hvaljenih igara izašlih iz njihove pećnice.

Niti mjesec dana nakon ove najave, čini se kako je Obsidian spreman pokazati na kakvoj novoj igri rade. Iako je poznato da će igra u potpunosti biti najavljena na nadolazećem Game Awardsu – to ne spriječava studio da već sada počne golicati maštu zainteresiranih igrača. To su napravili u vidu poruke na službenim stranicama koja uz brojač preostalih dana do najave, potencijalno daje naslutiti o kakvoj će se igri raditi.

Poruka tako poziva igrače da pričekaju posebnu najavu od strane “Spacer’s Choicea”. Sam logotip te misteriozne organizacije podsjeća na staromodne reklame iz sredine 20. stoljeća. Osim jasnog aludiranja na svemir, estetika je slična onoj viđena u Fallout ili Bioshock igrama.  Malo je reći da smo vrlo zaintrigirani, te da ćemo nestrpljivo čekati da za tjedan dana saznamo o čemu se tu zaista radi.

Premda je Obsidian sada Microsoftov studio, sama igra ne bi trebala biti ekskluziva za Xbox i PC, s obzirom na to da se ovdje radi o projektu kojega Obsidian priprema za izdavačku kuću 2K Games.

Komentari (4)

  • JohnSence

    29.11.2018 - 14:37

    Bas prelazim divinity original sin, trebat ce mi neki fresh rpg.

  • Zoran Žalac

    29.11.2018 - 14:55

    Koji bi šok bio da rade novi BioŠOK, ali mislim da se prošle godine govorilo kako je to novi IP.

    • Arioch

      @Zoran Žalac, 29.11.2018 - 14:58

      Novi je Ip kodni naziv the outer worlds.Najveca briga je to da su najbolji pisci industrije igara napustili obsidian sad ko pise ovo remek djelo u najavi pojma nemam nedaj boze da su isti kao oni iz pillars team-a.

  • sedf

    30.11.2018 - 12:57

    Ja bi voleo da bude kombinacija Fallout 1,2,3 i Las Vegas,BioShock i System Shock.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?