HCL.HR

Očekujte vidjeti Witchera 3, Quantum Break i nešto iz Nintenda na VGX-u

nebel 23.11.2013.   •   3 komentara


Spike VGX, velika dodjela nagrada za najbolja ostvarenja u gaming industriji ove godine, vrijediti će pogledati i zbog nekih novih najava. Potvrđen je Witcher 3, a čini se da ćemo vidjeti i Quantum Break te nešto iz Nintenda.

Spike VGX 2013, velika dodjela nagrada za najbolja ostvarenja u gaming industriji ove godine, održati će se 8. prosinca točno u ponoć po našem vremenu, a kao što smo već pisali, cijeli event uživo će se prenositi puna tri sata čak i izvan Spike TV programa, putem Gametrailersa i Twitcha.

Prije se ovaj event zvao Spike VGA, no ove godine format je malo drugačiji pa je promijenjeno i ime. Umjesto standardne podjele nagrada uz nekoliko premijernih prikaza igara, ove godine očekuje nas manje Hollywooda, a više intervjua s developerima te diskusija na temu sljedeće generacije igara.

Potvrđeno je tako da ćemo u sklopu eventa vidjeti novi trailer za The Witcher 3: Wild Hunt, a prekjučer je u emisiji GameTrailers TV Nintendov Reggie Fils-Aime dao naslutiti da će i Nintendo otkriti “nešto posebno” tijekom VGX-a. Ispod pogledajte kratki teaser za nešto duži Witcher 3 trailer koji će se premijerno prikazati na eventu.

Pomalo misteriozna Xbox One ekskluziva naziva Quantum Break, koju spremaju kreatori Alan Wakea, također bi se mogla pojaviti na VGX-u u obliku novog trailera ili prikaza gameplaya. Microsoftov Phil Spencer dao je to naslutiti u nedavnom intervjuu za Polygon, a jučer je povodom globalnog izlaska Xbox One konzole internetom počeo kružiti ovaj GIF, koji po prvi put daje do znanja kako bi sam gameplay trebao izgledati.

Osim toga, Respawn i EA potvrdili su da će program eventa upotpuniti i njihova obećavajuća pucačina Titanfall, a voditelj eventa Geoff Keighley kaže da se fanovi Titanfalla mogu pripremiti na velike vijesti i iznenađenja. Neki malo manje izgledni tračevi kažu kako bi još na VGX-u mogli vidjeti nešto vezano uz Crash Bandicoot i Fallout franšize, a dobre su šanse da ćemo čuti i vidjeti nešto vezano uz Tomb Raider serijal i sljedeću generaciju konzola.

Komentari (3)

  • IaMarmageddoN

    23.11.2013 - 10:17

    The Witcher mi ne treba posebno predstavljati jer znam da će to biti jedna od najboljih igara kada izađe ali ovaj Quantum Break me tako zanima da vidim o čemu se tu radi da nije normalno, nasjeo sam na onaj kratki teaser!

  • Corvodin

    23.11.2013 - 11:49

    Mrzim vjerovati nagadjanjima, posebice neizglednim nagadjanjima, ali se uzasno nadam da ce biti nesto za Crasha 😀

  • Princess Mononoke

    23.11.2013 - 14:49

    Witcher ima potencijal da bude jedna od najboljih igri svih vremena 😀 upravo igram jedinicu i ne mogu vjerovati kako je dobra u 2013 godini…i dvojku sam isto igrao ali tamo mi je jedino to smetalo kaj su borbu promjenili..postala je puno teza 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?