HCL.HR

Od 8. travnja plašimo igrače Daylighta putem Twitcha

Stjepan Fikter 21.02.2014.   •   0 komentara


Proceduralno generirani horor Daylight dobio je datum izlaska PC i PS4 verzije te je najavljena mogućnost da gledatelji putem Twitch chata preplaše igrače koji streamaju igru.

Izdavač Atlus objavio je da Daylight, proceduralno generirani horor iz prvoga lica baziran na Unreal 4 pokretaču, stiže osmi travnja na PC i PlayStation 4.

Osim datuma izlaska, otkrivena je i zanimljiva nova funkcija koja će omogućavati gledateljima Daylight streamova na Twitchu da putem chata preplaše igrače koji prenose svoje igrać
e iskustvo.

Primjerice, ako gledatelj upiše u chat riječ “meow”, unutar igre će se čuti glasanje mačke. Naravno, postojat će vremenski limit koji će onemogućavati zloupotrebu ove funkcije, a gledatelji će morati sami eksperimentirati jer neće biti objavljena puna lista riječi.

Atlus je također otkrio i dva nova područja uz već poznatu bolnicu. Tako smo saznali da je zatvor građevina s tri kata gdje su duhovi Daylighta još agresivniji, dok je šuma otvoreno područje koje će se pojavljivati kasnije u igri te će svjetlost tamo dolaziti samo od igračevog pametnog telefona i mjeseca.

Daylight će također podržavati RealD tehnologiju u obje verzije koja će omogućavati 3D prikaz na televizorima i monitorima, dok je uključena i podrška za Oculus Rift.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?