HCL.HR

Unreal Engine 4 horor avantura Daylight stiže i na PlayStation 4

Ante Malenica 08.06.2013.   •   6 komentara


Atipična horor avantura Daylight koju priprema Zombie Studios, a izdaje Atlus, osim na PC stiže i na PlayStation 4. Biti će zanimljivo vidjeti mogućnosti Unreal Enginea 4 na dvije različite platforme.

Daylight, pomalo atipična horor avantura čiji se gameplay svodi na istraživanje nasumično generiranih levela isključivo pomoću kompasa na smartphoneu, osim na PC-u biti će dostupna i na PlayStationu 4. Saznali smo to putem portala thesixthaxis.com koji je informaciju prenio iz najnovijeg izdanja GTTV-a.

Iako još ne znamo datum izlaska, s priličnim zanimanjem iščekujemo ovu igru budući da je riječ o jednom od prvih naslova baziranih na četvrtoj inačici Unreal pokretača. A moramo priznati da izgleda poprilično unikatno i zastrašujuće.

Komentari (6)

 • slimshady

  08.06.2013 - 10:06

  smeta mi samo sto joj je i druga ruka podignuta dok ne nosi nista u njoj,neka je barem stavi na svoj smartphone

  • AnonDogi

   @slimshady, 08.06.2013 - 10:13

   Malo nervira haha, ali mislim da je to urađeno jer će biti neke interakcije sa tom rukom samom. Npr: pritisnuti dugme, pomjeriti neki objekat i tako to.

 • JaBitiTarzan

  08.06.2013 - 13:31

  Meni bi to brzo dosadilo, ništa bez sačme!!!

  • Adam Jensen

   @JaBitiTarzan, 08.06.2013 - 13:59

   Bit horror igara je osjećaj bespomoćnosti, a kada bi imali sačmu onda ne bi bilo toliko strašno. Nažalost mnoge horrori igre idu u pravcu akcije pa nam dadnu pun arsenal za tamanjenje neprijatelja i tada umjesto survival horrora igramo TPS.

 • perisimus

  09.06.2013 - 10:26

  Pa ne treba biti sačmara ili automat, bitno je da se sa nečim možeš boriti. Kada bi bio u ovakvoj situaciji uzeo bih neku dasku ili odvalio šipku od kreveta ili vodovodne cijevi, ne bi se šetao u opasnoj okolini sa šarmantno podignutom rukicom u kojoj ništa ne držim.

  • Adam Jensen

   @perisimus, 09.06.2013 - 14:05

   zavisi ko su neprijatelji, ako su npr. duhovi (ili nešto slično nadnaravno) u pitanju neće ti pomoći ni sačmarica ni daska

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!