HCL.HR

Odgođen je izlazak Risk of Raina 2

Lovro Maroševac 23.05.2020.   •   0 komentara


Early Acces faza produžit će se do trećeg tromjesečja ove godine zbog toga što izdavač želi imati bogati sadržaj u igri prilikom njenog punog izlaska.

Risk of Rain 2 nasljednik je popularnog roguelike 2D platformera s naglaskom na akciju, kooperativno igranje i trodimenzionalnost. Early Access verzija pojavila se na Steamu prije godinu dana i prema planu je u punu verziju trebala stići tijekom ovog proljeća. Međutim, ono je odgođeno zbog odluke da se poveća sadržaj koji bi se trebao pojaviti u 1.0 izdanju.

Hopoo Games, studio koji stoji iza spomenutog naslova, tvrdi da ih pandemija koronavirusa nije previše ometala. Oni žele svojim obožavateljima pružiti što bolje iskustvo prilikom izlaska iz Early Accessa. Zbog toga će Risk of Rain 2 kao punokrvna igra svoje svjetlo dana uvidjeti kasnije ove godine, točnije u osmom mjesecu. Izdavač se nada kako će do launcha uspjeti riješiti sve probleme i obogatiti igrin sadržaj.

Risk of Rain 2 trenutno se nalazi u Early Accessu na Steamu i može se nabaviti za 18 eura. Preko 58 tisuća korisnika ostavilo je svoje mišljenje i čak 97% recenzija je pozitivno, a gotovo isti postotak vrijedi za posljednjih 30 dana.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?